Home Nieuws Twente ruikt kansen tegen PSV, Ron Jans wijst naar defensie

Twente ruikt kansen tegen PSV, Ron Jans wijst naar defensie

495
0

PSV was voor de winterstop meer dan heer en meester in Enschede. De ploeg van Schmidt leek op weg naar een forse uitoverwinning.

PSV reeg in Enschede de kansen aaneen maar wist in het eerste bedrijf slechts 1 keer te scoren.
Dat kwam de ploeg van Schmidt na rust duur te staan. Twente kwam in de wedstrijd, had de energie terug waar deze bij PSV juist weg was.


Twente ruikt zijn kansen nu. Ron Jans kan het zich nog goed herinneren en blikt terug op de eerste wedstrijd. Jans lijkt daarbij te zijn vergeten dat zijn ploeg vrijwel kansloos was het eerste bedrijf.

“In de eerste helft liet PSV ons die wedstrijd in leven, maar na de rust was de wedstrijd meer voor ons. Dat is dit seizoen wel vaker zo bij PSV, ze spelen soms wedstrijden met twee gezichten. Dan laten ze als ploeg geweldige dingen zien en vallen daarna soms terug.”

Jans en Twente zijn optimistisch gestemd over de kansen tegen PSV. “In januari heeft PSV niet de beste resultaten behaald en toch verwacht ik dat ze tegen ons volop druk zetten. In die fases moeten wij kijken of we gebruik kunnen maken van de ruimte achter hun verdediging. Voor ons is het belangrijk dat we de overtuiging hebben, doorgaan met energie brengen en ballen veroveren. Als je dat doet krijg je ook tegen PSV kansen en kun je goals maken”, aldus Ron Jans over de vroege zaterdagmiddag wedstrijd in Eindhoven.

Voor PSV is het zaak een goede solide wedstrijd zonder tegendoelpunten af te werken. De magere weken moeten met fitte spelers worden afgesloten om in de race voor zowel de eerste als tweede plaats te blijven.


Facebook Comments