Home Nieuws Twente icoon uiterst kritisch op Joël Drommel: ‘Alle Oranje keepers beter dan...

Twente icoon uiterst kritisch op Joël Drommel: ‘Alle Oranje keepers beter dan Drommel, Unnerstall ook’

5016
0

Joël Drommel keerde afgelopen week terug van een roerig weekje Oranje. Geen speelminuten voor Drommel maar welopenlijke twijfels vanuit de staf van Oranje.

De twijgfels werden luidkeels uitgesproken door Louis van Gaal. Van Gaal draait er nu eenmaal niet omheen. De bondscoach zei over Drommel dat hij de laatste tijd niet zo goed gekeept had. En dus had dat meteen invloed op zijn status als doelman bij Oranje.


Drommel kelderde op de lijst van beschikbare Oranje keepers naar de plek van doelman nummer vier. In Eindhoven maar ook in Enschede ziet men het allemaal met lede ogen aan. Drommel heeft potentie genoeg maar er zijn toch ook wel wat twijfels. Toch pakt Drommel punten voor PSV, los van de blunder in Tilburg. Twente icoon Jeroen Heubach is in ieder geval nog niet echt te spreken over de kwaliteiten van Drommel. Lars Unnerstall vertrok deze zomer transfervrij naar FC Twente, PSV kocht Joël Drommel voor zo’n vier miljoen euro van Twente. Een slechte deal voor, stelt Jeroen Heubach over de transfer, die ook nog eens veel voeten in aarde had.

Drommel leek zich ook nog een keer te hebben verslapen maar dat is vooralsnog niet meer dan een gerucht gebleken. Huebach is niet onder de indruk van Drommel. “Dat is de keuze die bondscoach maakt. Ik ken Flekken eerlijk gezegd niet. De rest van de keepers die er nu staan vind ik beter dan Drommel”, zegt Heubach bij VoetbalTijd. “Ik vind Unnerstall ook beter. Het is een goede keeperswisseling, denk ik. Ik denk dat Unnerstall meer punten pakt dan Drommel, al is hij voetballend wel beter.”

Zaakwaarnemer René Wagelaar sluit zich bij de woorden van Heubach aan. “Dat heb ik al vanaf het begin gezegd. Ze hebben een goede deal gedaan. Bij FC Groningen-uit was hij ook echt goed. Hij is eigenlijk altijd goed. En dat voetballende gedeelte, moet dat allemaal wel direct? Het is toch genoeg zo? Doe mij Unnerstall maar en vier miljoen in de zak”, aldus de criticasters vanuit Enschede.