Home Nieuws Twente bestuurder Streuer doet beklag over werkwijze PSV: ‘Niet zo netjes’

Twente bestuurder Streuer doet beklag over werkwijze PSV: ‘Niet zo netjes’

5250
0

Kleine clubs die spelers verkopen aan topclubs raken vaak verward door de vele miljoenen die er mogelijk binnen te halen vallen. Zo ook FC Twente.

In Enschede is wat ophef rond PSV en Drommel ontstaan. Technische man Jan Streuer vindt namelijk de manier van onderhandelen van PSV rond de transfer van Joël Drommel ‘niet netjes’. De technisch directeur van FC Twente heeft het vermoeden dat PSV het gevraagde bedrag hebben gelekt naar de media.


Streuer heeft inmiddels door dat PSV niet te spreken is over de werkwijze van FC Twente. “Het is wel duidelijk dat dit bericht vanuit de club komt. Het komt in elk geval niet bij ons vandaan. Bij ons weten maar twee mensen hoe het precies in elkaar zit en wij noemen geen bedragen”, zegt hij in gesprek met Tubantia.

De directeur is op zijn beurt niet te spreken over de handelswijze van PSV, zo laat hij duidelijk merken. “Dat vind ik niet netjes. Het is niet mijn manier van werken, maar ik doe daar verder ook niet zo moeilijk over. Iedereen moet het zelf weten. Ik loop al lang genoeg mee om te weten dat dit soms bij het spel hoort. Men probeert je van alle kanten te bewerken.”

Twente en PSV hebben een gat te overbruggen van ongeveer twee miljoen euro. “Ik begrijp ook niet zo goed dat voor keepers minder wordt betaald dan veldspelers. Een goede keeper is één van de belangrijkste dingen voor een goed elftal”, aldus Streuer namens FC Twente.