Home Nieuws Tweet KNVB geeft nog meer vragen; Makkelie past website aan

Tweet KNVB geeft nog meer vragen; Makkelie past website aan

8
0

De KNVB dacht met een bericht op Twitter de commotie rond de aanstelling van Makkelie weg te nemen maar zorgt onbedoeld voor nog meer vragen rond de aanstelling van de in de Rijnmond wonende en werkende Makkelie.


De alerte Makkelie paste op zijn eigen website meteen zijn omschrijving aan. Op zijn persoonlijke pagina, waar Makkelie zichzelf omschrijft als ‘Genieten met Danny’, stond eerder vanmiddag wel degelijk dat de hoofdagent deel uit maakt van de eenheid Rotterdam. Makkelie noemt zichzelf nu ‘hoofdagent bij de politie Dordrecht’.

De tweet van de KNVB roept daarmee nog meer vragen op. “Hij werkt niet in Rotterdam, maar in Dordrecht. De eenheid heet daar ook Rotterdam”, zo pareerde de KNVB even later de kritiek van een oplettende twitteraar.
Het Rotterdamse legioen strooit inmiddels weer de woorden ‘calimero’ en ‘calimerogedrag’ over het internet. Het betreffende onderwerp heeft niets van doen met enig ‘calimerogedrag’. PSV heeft immers tegen Feyenoord de afgelopen edities niet te klagen gehad over scheidsrechterlijke beslissingen die in het voordeel van PSV uitvielen, zoals de vermeende overtreding van Elia of het duw- en trekwerk van Luuk de Jong in een vorige editie van PSV – Feyenoord. Het betreffende onderwerp heeft van doen met ‘het meten met 2 maten’ waar de KNVB zich schuldig aanmaakt. Er zijn immers andere scheidsrechters die om dezelfde redenen niet in- of dichtbij hun woonplaats mogen fluiten. Daarnaast geldt Makkelie niet als de beste scheidsrechter van dienst en heeft de Rijnmonder een eerdere editie van Feyenoord – PSV volledig naar zijn hand gezet met waanzinnige beslissingen in Rotterdams voordeel.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here