Home Nieuws Spaans medium: Tweespalt binnen bestuur FC Barcelona – Jordi Cruijff wil Xavi...

Spaans medium: Tweespalt binnen bestuur FC Barcelona – Jordi Cruijff wil Xavi Simons naar Barcelona halen

1309
0

Vorige week berichtte we al over de interesse van Paris Saint-Germain voor Xavi Simons.

In Parijs is de technisch directeur van dienst erg gecharmeerd van Xavi Simons en melden media in Frankrijk wekelijks over de prestaties Simons bij PSV. Het zorgt voor vele geruchten rond Simons en de zogenaamde clausule in zijn contract. Echter blijft het niet bij de belangstelling van alleen Paris Saint-Germain.

Zowel de Spaanse kranten Mundo en Sport komen deze én vorige week met de berichtgevingen dat PSV ook rekening moet houden met serieuze interesse vanuit FC Barcelona. Simons is op de radar van de Catalaanse media verschenen door wekelijks uit te blinken op de Nederlandse velden. Vanuit Engeland sijpelen ook berichten door over interesse van de grote Premier-League clubs Arsenal, Chelsea en Liverpool.

Waar Mundo Deportivo vorige week verkondigde dat FC Barcelona serieuze interesse zou hebben in Simons, meldde SPORT dat de interesse bekoeld zou zijn omdat de Catalanen Simons niet zou kunnen betalen. El Nacional weet daarop te melden dat de financien niet meteen de eerste reden zou zijn waarom FC Barcelona zou zijn afgehaakt voor Simons. Volgens het medium heeft het namelijk van doen met een stevige tweespalt in het bestuur van de Catalanen.

Jordi Cruijff zou een hernieuwde samenwerking tussen FC Barcelona en Xavi Simons helemaal zien zitten. De sportief directeur van de Catalaanse club is zeer gecharmeerd van Simons en houdt zijn verrichtingen wekelijks in de gaten. Cruijff denkt dat Simons het nieuwe boegbeeld van FC Barcelona kan worden. Trainer Xavi Hernandez en president Joan Laporta zien de komst van Simons juist niet zitten. Dat heeft mogelijk van doen met de financiele situatie van de geplaagde club. Het tweetal zou, volgens El Nacional, voor de komst van andere spelers zijn.


Vorig artikelPSV – Ajax bezien vanuit De Telegraaf: ‘PSV is compleet en de favoriet’
Volgend artikelSamenvatting bizarre wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV met prachtige treffers | Negen doelpunten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in