Home Nieuws Tweede gesprek met management Xavi Simons op komst, toekomst bij PSV zeer...

Tweede gesprek met management Xavi Simons op komst, toekomst bij PSV zeer reëel

4356
0

Hoeveel is Xavi Simons inmiddels waard na 12 Eredivisie goals en zes assists? Ongekende cijfers van de jongeling. En dus speculaties, vele speculaties over zijn toekomst.

Een toekomst die naar alle waarschijnlijk ‘gewoon’ in Eindhoven ligt. Althans, daar heeft het alle schijn van. De entree van Simons in Eindhoven maakte veel los onder de PSV fans want een groot talent was immers PSV’er geworden. Nee, Paris Saint-Germain was uitgespeeld en had geen grip meer op Xavi Simons. Althans, dat was de uitleg van John de Jong net na het tot stand komen van het 5 jarige contract tussen PSV en Xavi Simons.

John de Jong én Marcel Brands gebruikten zelfs het woord ‘onzin’, toen vanuit Parijs berichten doorkwamen dat Paris Saint-Germain nog wel degelijk grip had op Xavi Simons. Met name vanuit dagblad Le Parisien sijpelden berichten door over rechten op, dan wel rond Xavi Simons, die de Parijse club nog om Simons lieten cirkelen. Van geen grip werd het langzaam een één jarige clausule, die vorige week ineens een twee jarige clausule heette te zijn, zo openbaarde Marcel Brands.

PSV heeft inmiddels een eerste gesprek gevoerd met het management van Simons en deze maand komt daarop een vervolg. De club maakt goede kans om Simosn langer in Eindhoven te houden. Ook moet de clausule uit het nieuwe contract krijgen. In de nieuwe constructie zoals PSV die voor zich ziet, is de clausule met PSG eruit en deelt Simons op zijn weg naar de internationale top financieel flink mee bij een toekomstige transfer. De kans dat Simons volgend seizoen ook bij PSV speelt, is zeer zeker aanwezig en groot te noemen.


Vorig artikelPSV ziet toekomst in Sambo maar kan ook nog steeds akkoord gaan met transfersom van half miljoen
Volgend artikelOok ED bevestigt ‘serieuze’ interesse PSV in Zerrouki, Gutiérrez lijkt PSV te verlaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in