Home Nieuws Tweebenige Vranckx na miljoenenbod op weg naar PSV | ‘Transfersom 12 miljoen’

Tweebenige Vranckx na miljoenenbod op weg naar PSV | ‘Transfersom 12 miljoen’

33197
0

Groot nieuws uit Duitsland. Althans, het bericht rond de Belgische middenvelder Aster Vranckx wordt gemeld door het Franse medium L’Équipe.

Het Franse en doorgaans goed ingevoerde medium L’Équipe, deelde gisteren opnieuw details over het contract tussen PSV en Xavi Simons maar weet nu te melden dat PSV hard op weg is Aster Vranckx binnen te halen na een fors miljoenenbod vanuit Eindhoven.

PSV zou een bod van twaalf miljoen euro hebben uitgebracht, exclusief bonussen. Ook Premier League-club Burnley met de Belgische trainer Vincent Kompany is bereid fors te betalen, schrijft de Franse sportkrant L’Équipe.

Manager Vincent Kompany van de Engelsen belde met zijn landgenoot om hem te overtuigen, maar de Nederlandse topclub lijkt de slag te winnen.

Het Eindhovens Dagblad meldde eerder dat Vranckx al een bezoek had gebracht aan De Herdgang en sprak met Earnie Stewart. Toch leek de komst van de verdedigende middenvelder een lastig verhaal te worden, omdat Wolfsburg deze zomer juist grote plannen heeft de tweebenige Belgische international.

De hoofdrolspeler neigt naar een transfer naar PSV, na het genoemde miljoenenbod van de club. Er bestaan overigens wel de nodige vraagtekens rond het genoemde bedrag van 12 miljoen euro. De enorme transfersom is niet zomaar een bedrag wat PSV uit zal geven na de eveneens miljoenentransfers van Ricardo Pepi en Noa Lang.

Het verhaal van Aster Vranckx is bekend. Pas 20 jaar oud maar een enorm potentieel.
Afgelopen seizoen verhuurden Wolfsburg hem aan AC Milan. De Italiaanse club wist een optie tot koop te bedingen maar Vranckx kwam weinig aan spelen toe in Milaan en dus werden de plannen gewijzigd en lijkt PSV ineens de beste papieren te hebben de jonge Belg over te nemen van Wolfsburg.

Vranxkx zou de opvolger moeten worden van Ibrahim Sangaré, die serieuze interesse geniet van Nottingham Forest maar tegelijkertijd nog altijd contractspeler is bij PSV is. Ook Nottingham Forest is net als andere clubs vooralsnog niet concreet voor Sangaré.


Vorig artikelPSV laat gewilde Adil Ramzi niet zonder slag of staat vertrekken naar Marokko en wil gewenste transfersom ontvangen
Volgend artikelPOLL | De terugkeer van Xavi Simons naar Paris Saint-Germain

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in