Home Nieuws TuttoSport: Ook Juventus volgt ontwikkelingen rond Donyell Malen

TuttoSport: Ook Juventus volgt ontwikkelingen rond Donyell Malen

412
0

Donyell Malen staat de komende maanden aan de kant bij PSV maar de spits heeft dusdanige indrukken gemaakt dat diverse Europese topclubs de jongeling in de gaten houden.

Ook de media in de diverse grote voetballanden schrijven veelvuldig over Malen. Eerder berichtte we al over interesse van FC Barcelona en Napoli maar ook Juventus wordt genoemd. Het Italiaanse voetbalmedium Tuttosport vindt dat de club uit Turijn drastisch moet gaan verjongen en richt de pijlen op Donyell Malen. Vooral de gemiddelde leeftijd kan op korte termijn een rol spelen in een eventueel verval van Juventus, stelt de krant.


De selectie zou te oud zijn en om die reden richtte Juventus afgelopen zomer het vizier op jonge talenten die de ploeg beter maken. De scherpschutters van Juventus beginnen op leeftijd te geraken. Cristiano Ronaldo, net 35 geworden, en Gonzalo Higuaín is inmiddels al 32 jaar oud. Donyell Malen zou perfect in het plaatje passen bij Juventus en het type spel wat de Turijnse club speelt, aldus TuttoSport.


Facebook Comments