Home Nieuws Tuttosport: Internazionale in gesprek met Tottenham Hotspur over transfer Denzel Dumfries

Tuttosport: Internazionale in gesprek met Tottenham Hotspur over transfer Denzel Dumfries

1287
0

Denzel Dumfries heeft er bijna een volledig seizoen Internazionale opzitten.

In de Serie A heeft Dumfries al een behoorlijke reputatie opgebouwd met zijn inmiddels bekende spel over de flanken. De Italiaanse media waren in het begin nog voorzichtig over de kwaliteiten van de verdediger maar inmiddels is men meer dan enthousiast geraakt over de energieke verdediger.

Het goede spel van Dumfries heeft er inmiddels voor gezorgd dat Tottenham Hotspur zeer concreet is voor Dumfries, althans dat meldt het Italiaanse medium Tuttosport. Volgens Tuttosport houden Tottenham Hotspur maar ook andere Engelse clubs de situatie van Dumfries in de gaten.

Tot dusver kwam Dumfries tot 28 wedstrijden in de Serie A, waarvan zeventien in de basis, en dat was genoeg om de interesse van Spurs en te wekken, weet Tuttosport te melden. Spurs zou inmiddels al ‘verkennende gesprekken’ met Inter achter de rug hebben, zo weet Tuttosport. Uiteraard worden daar ook bedragen bij genoemd. Volgens Tuttosport zou een bedrag van veertig miljoen euro moeten worden betaald om Dumfries over te nemen. Het contract in Milaan loopt nog tot en met 2025.


Facebook Comments Box