Home Nieuws Tussen alle onrust door is er ook sprake van enige nuance |...

Tussen alle onrust door is er ook sprake van enige nuance | ‘Strategische aanval van De Telegraaf’

2107
0

Niet iedereen lijkt te geloven dat er sprake is van onrust binnen de selectie en onrust in de trainersstaf.

Zo denkt PSV icoon Willy van de Kerkhof dat het iets anders zit. Van de Kerkhof gelooft geen woord van de vermeende onrust binnen PSV. De broers brengen graag de nuance aan in het geheel en stellen dat het met een korreltje zout genomen moet worden.

PSV heeft tegenover het Eindhovens Dagblad de lezing van De Telegraaf al weersproken. Van de Kerkhof neemt het nieuws van De Telegraaf niet heel serieus. “Het lijkt mij een strategische aanval om PSV in deze fase uit elkaar te spelen”, zegt van de Kerkhof in De Willy & René Podcast van Omroep Brabant. De klachten van ‘bepalende PSV’ers’ over Van Nistelrooij gelooft Van de Kerkhof niet. Met een knipoog: “Ik denk dat het een ingezonden stuk van Sjaak Swart is.”

“Alles ging mis”, zag Van de Kerkhof in het Philips Stadion tegen Heerenveen. “Gelukkig wordt het nog 3-3. maar dat was het zonder Xavi Simons zeker niet meer geworden. Van Nistelrooij zei het al: te veel topspelers zijn er op de topmomenten niet.”


Vorig artikel‘Een mes in je rug’ | Vijf twintigers en Luuk de Jong stappen achter de rug om van wereldspits van Nistelrooij naar de directie
Volgend artikelTelegraaf houdt voet bij stuk en deelt namen spelers: ‘Één zaakwaarnemer heeft gelekt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in