Home Nieuws Turkse media verwachten Van Aanholt meteen aan de aftrap bij Feyenoord –...

Turkse media verwachten Van Aanholt meteen aan de aftrap bij Feyenoord – PSV

458
1

De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV geldt als een grote wedstrijd in de Eredivisie. Een wedstrijd op leven en dood, kunnen we inmiddels gerust concluderen.

Met name voor PSV want verliezen betekent zo goed als een streep door een nieuwe landstitel, de eerste sinds 2018. De vraag is inmiddels gerechtvaardigd of een elftal wat net over de helft van het aantal wedstrijden in de Eredivisie is en daarbij al vijf Eredivisie-wedstrijden heeft verloren, überhaupt een serieuze gegadigde is voor de landstitel.

Ronald Waterreus heeft er een hard hoofd in en ziet PSV afhaken. Dat zei de oud-doelman deze week in gesprek met Voetbal International. Door de komst van een drietal spelers uit andere buitenlandse competities, worden de prestaties en het wedstrijdschema van PSV net iets nauwlettender in de gaten gehouden. In Belgie is men nog niet zo snel zeker van een basisplaats voor Fábio Silva in de komende weken.

In Duitsland weet men te melden dat Hazard een degelijke versterking is voor PSV maar dat de Belg nog wat ritme mist om er meteen voor PSV te staan. Wel verwacht de Dortmund volgers dat PSV veel plezier aan Thorgan Hazard zal gaan beleven. In Turkije zag men Patrick van Aanholt deze week razendsnel vertrekken uit Istanbul. De volgers van Galatasaray waarderen de kwaliteiten van de verdediger, die voor iedere subtopclub in Europa een absolute meerwaarde kan zijn.

Van Aanholt stond er goed op in Istanbul en de media aldaar verwachten dat Patrick van Aanholt er meteen zal staan voor PSV. De verdediger speelde in de maand januari nog zijn wedstrijden voor Galatasaray en heet uitgerust te zijn voor de wedstrijd in de Kuip, waarin Van Aanholt zijn basisdebuut voor PSV zal gaan maken, aldus de clubwatchers van Galatasaray.


Vorig artikelHet is tijd om op te staan, Joey Veerman | De Kuip wacht op Veerman én Simons
Volgend artikelNoni Madueke maakt debuut voor Chelsea maar gaat geen Champions League spelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in