Home Nieuws Turkse media: Roger Schmidt heeft geen interesse in Galatasaray

Turkse media: Roger Schmidt heeft geen interesse in Galatasaray

1087
0

Het is de zoveelste club die met Roger Schmidt in verband wordt gebracht: Galatasaray uit Istanbul.

De club uit de Turkse metropool was eerder tegenstander van PSV in de voorronde van de Champions League en was over twee wedstrijden bezien compleet kansloos. Roger Schmidt wist in ieder geval indruk te maken op de leiding van de Turkse club want de trainer werd deze week via een tussenpersoon gepolst voor de positie van hoofdtrainer van Galatasaray.

Het gaat er in ieder geval niet van komen want PSV raakt Roger Schmidt niet kwijt aan Galatasaray. De Duitse trainer heeft volgens lokale media geen oren naar de Turkse topclub, die nu voor Domenec Torrent gaat kiezen. Burak Elmas, president van Galatasaray, bevestigde dinsdagavond dat Torrent vrijwel zeker de opvolger wordt van Fatih Terim, die maandag werd ontslagen.

De aanstelling van Torrent is opvallend te noemen, omdat Galatasaray hem de laatste weken juist wilde aantrekken als assistent-trainer naast een nieuwe ervaren man als bijvoorbeeld Roger Schmidt. Terim blokkeerde dat echter. “De situatie is veranderd”, verklaarde Elmas, die inmiddels ook weet dat Roger Schmidt geen interesse heeft.


Vorig artikelOok in Italië weet Gaston Pereiro niet te overtuigen maar wel te schitteren met hoofdrol tegen Bologna
Volgend artikelPersonal trainer over Mo Ihattaren: ‘In december liet Mo opeens niets meer van zich horen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in