Home Nieuws Turkse media: PSV wil Ajax aftroeven in strijd om Turks toptalent, ‘Aanvaller...

Turkse media: PSV wil Ajax aftroeven in strijd om Turks toptalent, ‘Aanvaller treedt in gesprek met PSV’

7620
0

Een grote uitgaande transfer heeft altijd tot gevolg dat er een stroom aan nieuwe geruchten op gang komt. Dat geldt ook voor de transfer van Cody Gakpo.

De miljoenentransfer naar Liverpool kent een enorme nasleep in de vorm van vele geruchten over de opvolging van de sterspeler, die zo zijn stempel wist te drukken op PSV. In Turkije heeft men ook notie en wetenschap van de miljoenentransfer en dus doet ook dat land middels verschillende journalisten zijn duit in het zakje wat betreft de vele geruchten. Deze keer betreft een gerucht over een Turks toptalent.

In Istanbul gaat het verhaal de ronde dat PSV in de markt is voor het jonge toptalent Arda Güler. De jongeling geldt als het zeventienjarige wonderkind van Fenerbahçe. Volgens diverse journalisten is er concurrentie want een afvaardiging van Leicester City zou in Turkije zijn om te onderhandelen over Güler, maar de aanvallende middenvelder zelf zou later deze week juist naar Nederland vliegen voor oriënterende gesprekken in Eindhoven, is de lezing van verschillende media.

In Turkije denkt men dat PSV ver wil gaan voor het talent en dus Ajax wenst af te troeven in de strijd om de handtekening van de jonge aanvaller. Ajax heeft al maandenlang interesse in Güler, klinkt het. De linkspoot, die zowel vanaf de rechterflank als in de rol van aanvallende middenvelder zijn creativiteit kwijt kan, zou 10 miljoen euro moeten kosten.

De zeventienjarige Güler speelde dit seizoen in dertien wedstrijden, scoorde drie doelpunten en gaf één assist. Zijn werkgever weet in geldnood te verkeren en kan een transfersom goed gebruiken, naast het feit dat een nieuw topcontract er niet in lijkt te zitten voor de noodlijdende Turkse club uit Istanbul.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here