Home Nieuws Turkse journalist meldt akkoord Carlos Vinícius met Fenerbahce

Turkse journalist meldt akkoord Carlos Vinícius met Fenerbahce

4214
0

PSV lijkt nog steeds te geloven in Carlos Vinícius, die het voorbije seizoen zo nu en dan een bepaalde meerwaarde voor de club heeft gehad.

De club huurt de spits voor twee seizoenen van Benfica. Het komende seizoen zou PSV dus nog kunnen beschikken over de Braziliaan, maar het Turkse Fenerbahçe zou inmiddels een akkoord hebben met Benfica en met de spits zelf. Althans, dat meldt de Turkse journalist Ömer Çelikbasli.

Vinícius wist het afgelopen jaar geen basisplaats te veroveren in het elftal van Roger Schmidt, maar bewees in de 23 wedstrijden die hij alsnog speelde toch bij vlagen zijn waarde. Zo nu en dan scoorde de Braziliaan, die vooral veel moeite had met zijn handelingssnelheid. De 27-jarige aanvaller kwam in die 23 wedstrijden tot zes goals en zes assists. De Turkse club vindt Vinícius goed genoeg voor de selectie Fenerbahçe, aldus de journalist Ömer Çelikbasli.

Fenerbahçe zou in hem een versterking in de aanval zien en zouden zelfs al een persoonlijk akkoord met Vinícius hebben bereikt, weet de journalist te melden. Benfica zal hoogstwaarschijnlijk ook wel open staan voor een verkoop, denkt Çelikbasli. Benfica houdt zo zicht op een transfersom om de eigen selectie te kunnen gaan versterken. In 2019 betaalde Benfica zelf liefst 17 miljoen euro voor de diensten van de Braziliaan.


Vorig artikelMario Götze over Liverpool en FC Bayern: ‘Ik had meer tijd moeten nemen, maar die kreeg ik niet’
Volgend artikelKritiek voor Jordan Teze: ‘Teze zakte voor de stresstest, dit zijn jongens van Dundee en Portsmouth

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in