Home Nieuws ‘Afgetroefd worden door Girona is echt schandalig’, ‘Dat PSV niet doorpakt is...

‘Afgetroefd worden door Girona is echt schandalig’, ‘Dat PSV niet doorpakt is doodzonde’

4241
0

De Franse club Troyes en de Spaanse club Girona zijn tegenwoordig de clubs waar Nederlandse topclubs door afgetroefd worden in de strijd om de handtekening van gewilde en talentvolle spelers.

Een half jaar geleden bleek dat de halte Troyes de enige halte was om het Braziliaanse talent Savinho naar PSV te halen. Het City conglomeraat bleek te bepalen hoe en op welke manier de aanvaller uit Brazilië konden worden getransfereerd. Inmiddels is Savinho verworden tot een speler van Jong PSV. Althans, tot minimaal het einde van het lopende seizoen.

PSV greep in ieder geval niet naast Savinho maar inmiddels wel naast Viktor Tsygankov. De Oekraïense topspeler zat zaterdag op de tribune van La Liga-club Girona bij de wedstrijd tegen Sevilla en die club doet er momenteel alles aan om hem vast te leggen. Spaanse en Oekraïense media melden dat de transfer al zo goed als rond is.

PSV zou volgens verschillende media in de race zijn geweest voor de 25-jarige rechtsbuiten van Dynamo Kiev, die 43 interlands voor de nationale ploeg van Oekraïne speelde. De voorkeur van Tsygankov lijkt echter naar Spanje te gaan, meldt Sport. Dat zint sommige PSV fans dan weer niet want op sociale media is de teleurstelling onder een aantal fans groot te noemen getuige de reacties.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here