Home Nieuws Trotse Italiaan op weg naar de hoofdmacht van PSV

Trotse Italiaan op weg naar de hoofdmacht van PSV

14
0

Een voorname reden dat Philip Cocu zijn 4 jarige contract bij PSV wil verlengen, is de grote aanvoer van talent. Volgens Cocu dient zich een lichting talent aan waar de hoofdcoach graag mee wil werken. Eén van deze talenten is zonder twijfel Gianluca Scamacca.

Scamacca heeft een nieuwe verbintenis ondertekent en speelt nu tot 2018 bij PSV. De 16-jarige Italiaan kwam in januari van dit jaar over van AS Roma en lag in Eindhoven nog vast tot en met 2017. In het bijzijn van Marcel Brands verlengde de jonge Italiaan zijn verbintenis. De prestaties van het veel belovende maar ook fysiek sterke talent duiden op een grote toekomst. De voorbije maanden zijn  er al enkele grote Engelse clubs geweest die voorzichtig interesse hebben getoond in de spits uit Rome.
De 1 meter 95 lange spits kijkt uit naar zijn debuut in de hoofdmacht van PSV. “Het lijkt me prachtig om in de toekomst in het Philips Stadion in de UEFA Champions League te spelen. Naar dat doel werk ik toe. Het afgelopen jaar was heel leerzaam”, laat Scamacca weten in een korte reactie.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here