Home Nieuws Trotse én boze Roger Schmidt stond naast assistent: ‘De bal was over...

Trotse én boze Roger Schmidt stond naast assistent: ‘De bal was over de lijn’

1883
0

Roger Schmidt is ondanks de 1-2 nederlaag tegen Ajax trots op zijn team.

“We speelden een goede wedstrijd,” steekt hij na afloop van het duel van wal tegenover ESPN. “Het was mogelijk om te winnen. Ajax had problemen met hoe wij werkten tegen de bal. We gaven de tegenstander niet zoveel ruimte zodat ze niet hun kwaliteiten aan de zijkant konden laten zien. Zelfs op het laatste moment hadden we nog een aantal momenten in de box waar we uit konden scoren. Ongelukkig dat we niet kregen wat we verdienden.”

De trainer had na de 1-1 het gevoel dat zijn ploeg eerder bij de winnende was dan Ajax. “We controleerden het duel. We hadden een aantal goede mogelijkheden, ook na de 1-2.” Als het controversiële tweede doelpunt ter sprake komt reageert de Duitser als volgt: “Ik stond naast de assistent-scheidsrechter, ik zag dat de bal uit was. Ik was verrast omdat hij de vlag niet op stak. Toen ik het beeld vervolgens zag was ik er zeker van dat de goal werd afgekeurd. Maar de scheidrechter keurde hem goed.”

Hij kan het ook niet nalaten de vorige duels tegen Ajax erbij te halen. “Nu na zes wedstrijden tegen Ajax weet ik dat alle fifty-fifty momenten voor Ajax uitvallen. Ik ben er niet zeker van, als wij een doelpunt hadden gemaakt zoals de tweede van Ajax, of hij dan zou worden goedgekeurd. Dat is een grote vraag voor mij. Ik wil niet klagen, dat is alleen mijn gevoel.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here