Home Nieuws ‘Treurende’ Van Hanegem hard voor Ruud van Nistelrooij: ‘Ik heb me het...

‘Treurende’ Van Hanegem hard voor Ruud van Nistelrooij: ‘Ik heb me het hele jaar ingehouden’

30657
3

Willem van Hanegem treurt om het afscheid van Ruud van Nistelrooij bij PSV.

De AD columnist en Feyenoord icoon zag het geheel afgelopen week aan en trekt harde conclusies over PSV en met name het spel wat afgelopen maanden op de mat is gelegd. Van Hanegem zag van Ruud van Nistelrooij als een dief in de nacht vanaf de Herdgang vertrekken. De Kromme vindt het ronduit treurig hoe Van Nistelrooij bij PSV is vertrokken.

Van Hanegem spreekt in de Willem & Wessel podcast over het vertrek van Van Nistelrooij. “Ik heb me eigenlijk het hele jaar ingehouden omdat ik het een heel aardige jongen vind, maar het voetbal was niet om aan te gluren. Dan zeggen ze: hij heeft een beker en een of andere Johan Cruijff Schaal, maar daar heb ik niks mee. Dat ding stelt helemaal niks voor. Dan heb je die twee dingen, maar ik kijk hoe ze hebben gespeeld: droevig.”

Van Hanegem gaat verder en stoort zich aan het feit dat iedereen het opneemt voor Van Nistelrooij. “Nu hij weg is, heeft hij het geweldig gedaan. Ik heb het niet gezien. Ik vind het echt een heel aardige gast. Ik vind het jammer hoe het is gelopen, zeker als het zo is gelopen. Dat ze achter zijn rug iets doen, daar staat de voetballerij wel om bekend”, besluit Van Hanegem.


Vorig artikelPSV ziet Eindhovenaar Branco van den Boomen naar Amsterdam vertrekken
Volgend artikelIn de week van het vertrek van een clubicoon, staat een ander clubicoon op de drempel van de landstitel

3 REACTIES

 1. Kan deze demente oude man nou een keer z’n bek eens houden met altijd maar z’n negatieve houding richting Eindhoven?

  • Ik mag toch hopen, dat je op dit moment dronken bent.
   Wat een reactie.
   Het was ook niet om aan te gluren, voor de PSV support.
   Er zat geen enkel systeem in. De voorbereiding was fantastisch, maar alles storten als een kaartenhuis ineen.
   Gelukkig op de valreep 2e geworden, nu een trainer van formaat en geen Cocu terug halen.
   Dat was ook verschrikkelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in