Home Nieuws ‘Treuren’ om transfer Ihattaren naar Jong Ajax niet nodig: Bakayoko bij wedstrijdselectie...

‘Treuren’ om transfer Ihattaren naar Jong Ajax niet nodig: Bakayoko bij wedstrijdselectie PSV – AZ

2729
0

Johan Bakayoko maakt bij Jong PSV grote stappen in zijn ontwikkeling en dus besloot trainer Roger Schmidt die ontwikkeling te belonen.

Het jonge toptalent zit zaterdagavond in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen AZ. Er lonkt een debuut in de hoofdmacht voor de aanvaller met bijzondere kwaliteiten. De topscorer van het beloftenteam ontbrak vrijdag bij Jong PSV en zal dus zaterdagavond aansluiten bij de eerste selectie, zo schrijft het Eindhovens Dagblad.

Het heeft er alle schijn van dat Bakayoko voor een grote doorbraak staat en dat is bijzonder positief nieuws te noemen. De jonge Belg speelt aan de rechterkant en dat is net de positie waar de PSV aanhang de laatste jaren hoge verwachtingen van had verkregen. Niemand minder dan Mo Ihattaren leek voorbestemd de aanvallende vacature aan de rechterkant te gaan invullen. Het liep allemaal anders. PSV is in alles groot genoeg het ‘verlies’ te accepteren en de pijlen letterlijk en figuurlijk te gaan richten op de doorstoom van nieuwe toptalenten, die naam kunnen gaan maken in het nationale en internationale topvoetbal. Johan Bakayoko lijkt in ieder geval in die categorie te gaan vallen en dat is positief te noemen.

De transfer van Mo Ihattaren naar Jong Ajax werd afgelopen transferwindow verrassenderwijs beklonken. Wie op sociale media die recente ontwikkelingen gadegeslagen heeft, weet inmiddels dat er onder een deel van de PSV fans her en der veel teleurstelling en treurnis heerst over de transfer van Ihattaren naar Jong Ajax. We herhalen het nogmaals: naar Jong Ajax. Mo Ihattaren is door omstandigheden ‘gedegradeerd’ tot lid van de Jong Ajax selectie.

Met de aanstaande doorbraak van Johan Bakayoko is het ons inziens niet nodig langer te ‘treuren’ over de transfer van Ihattaren naar een concurrent want Johan Bakayoko zit zaterdagavond in de wedstrijdselectie van PSV tegen AZ. De topscorer van het beloftenteam ontbrak vrijdag bij Jong PSV en lijkt klaar te zijn voor een grote doorbraak in PSV 1.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here