Home Nieuws Transfervrije Santiago Arias aangeboden bij Manchester United

Transfervrije Santiago Arias aangeboden bij Manchester United

879
0

In een periode dat het elftal van Ruud van Nistelrooij nog niet optimaal draait en het nog zoeken is naar vastigheden, is makkelijk om te wijzen naar transfervrije spelers.

Transfervrije spelers die luisteren naar de namen van Santiago Arias en Jetro Willems. Beide spelers zijn met grote regelmaat belangrijk geweest voor PSV maar kozen daarna een ander pad om de internationale carrière te vervolgen. Zowel Santiago Arias als Jetro Willems hebben zichzelf aangeboden bij PSV deze zomer maar de club hapte om meerdere redenen niet toe. Spelers van het kaliber Arias en Willems maar ook andere transfervrije spelers die net na het sluiten van het transferwindow geen club hebben gevonden, beschikken natuurlijk niet zomaar over een transfervrije status.

Er kleeft vaak wel iets of wat aan zo’n speler maar er kleeft ook wel iets aan het spel van Mwene, Max en Hoever. Veel PSV fans hadden graag gezien dat Arias weer was teruggekeerd bij PSV maar het heeft niet zo mogen zijn. Inmiddels wordt de Colombiaanse rechtsback overal aangeboden door zijn management maar er wordt nog niet doorgepakt voor Arias.

Het Spaanse medium Mundo Canal meldt vandaag dat Santiago Arias is aangeboden bij Manchester United. De club uit Manchester zou overwegen Arias een contract voor twee seizoenen voor te leggen, meldt Mundo Canal er nog bij. Arias is transfervrij na zijn vertrek bij Atlético Madrid na eerder weer verhuurd te zijn aan Granada.


Vorig artikelBij Portugese media geliefde Roger Schmidt trainer van de maand in Portugal
Volgend artikelToch weer onzekerheid over Arsenal – PSV, van Nistelrooij uit twijfels over duel in Londen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in