Home Nieuws Transfervrije Nicolas Isimat-Mirin hoopt op terugkeer naar Eredivisie

Transfervrije Nicolas Isimat-Mirin hoopt op terugkeer naar Eredivisie

11659
0

Nicolas Isimat-Mirin hint op een terugkeer naar de Eredivisie.

De Fransman speelde tussen juli 2015 en januari 2019 voor PSV en werd een publiekslieveling onder de PSV supporters. in gesprek met het Eindhovens Dagblad laat de 31-jarige centrale verdediger weten dat hij zijn huis in Eindhoven nooit verkocht heeft. “Hier zie ik de toekomst van mijn gezin en mezelf.”

Momenteel is Isimat-Mirin transfervrij, al is zijn management nog wel in gesprek met zijn vorige club Kansas City in de MLS. “Ik zou graag nog een keer in de Eredivisie voetballen. Ik heb in de MLS veel gespeeld dit jaar en ik denk tot tevredenheid. We gaan zien hoe het balletje rolt.” Isimat-Mirin kwam vorig seizoen tot 28 wedstrijden in de MLS.

Isimat-Mirin laat weten fijne herinneringen te hebben aan zijn tijd in Eindhoven. “PSV was in alle opzichten top voor mij. We hadden een uitstekende mix van ervaring, talenten en goede reserves die zich roerden als dingen niet goed liepen. Het is niet zo dat we elkaar nog vaak zien, maar via appjes heb ik met veel jongens nog wel contact.”

Isimat-Mirin kwam tot 130 optredens voor PSV en haalt vooral mooie herinneringen op aan de wedstrijden in de Champions League. “Ik heb in mijn hele carrière nooit in zo’n goed team gespeeld als de ploeg die we dat seizoen hadden. Dat was ook in Europa een topploeg, waarmee we ver hadden kunnen komen in de Champions League.”

Isimat-Mirin volgt PSV op de voet en ziet dat het de club goed vergaat met Cody Gakpo in Oranje. “Met name van Cody Gakpo, Memphis Depay en Denzel Dumfries natuurlijk. Voor mij zijn ze ongeacht de resultaten al kampioenen, omdat ze dat bij PSV hebben bereikt”, aldus een enthousiaste Isimat over zijn voormalig ploeggenoten.


Vorig artikelDirecties PSV en NEC in overleg over diverse spelers
Volgend artikelVan Nistelrooij wijst naar John de Jong: ‘Voor John moet het pijnlijk hebben gevoeld’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in