Home Nieuws Transfertip voor PSV? ‘Die jongeman van Ajax, Hato, is voor heel weinig...

Transfertip voor PSV? ‘Die jongeman van Ajax, Hato, is voor heel weinig op te pikken’

4158
0

PSV rekende zondagmiddag vakkundig af met Ajax. De eerste helft baarde vele PSV-fans grote zorgen maar de tweede helft vergoedde veel.

Vielen er aan Amsterdamse zijde geen lichtpuntjes te noteren, behalve dat de ploeg van Maduro in de eerste helft redelijk tot goed weerstand wist te bieden? Jawel, toch wel. De centrale verdediger Hato, die ook zo nu en dan als linksback wordt ingezet, speelde naar behoren en bezit tevens de nodige potentie. De Rood Wit Pocast toog voor aanvang en na afloop naar de Zuid-Oost hoek van het Philips Stadion en peilde de reacties onder de enthousiaste fans.

Alleen Jorrel Hato onttrok zich van de dramatische vorm van zijn ploeggenoten en dus bleek Hato na afloop onderwerp van gesprek te zijn. “Die jongeman van Ajax, die Jorrel Hato, die is nog jeugdspeler”, begint Mr. Bavaria in de Rood Wit Podcast tegen commercieel directeur Frans Janssen.

“Die heeft volgens mij geen contract. Kan dat kloppen? Want dan is hij voor heel weinig op te pikken en wie wil er nou niet spelen bij de nummer één van Nederland?”

Na de laatste vraag van de presentator heeft Janssen de juiste reactie in huis. “Volgens mij heeft hij zelf al negen keer gebeld! Nee, hoor. Grapje”, reageert de commercieel directeur met en brede lach op zijn gezicht.


Vorig artikelKan Steven Bergwijn ooit nog voor PSV spelen? ‘Ajax wil Bergwijn in de winterstop wegdoen’
Volgend artikelEl Ghazi lijkt opnieuw op ramkoers te geraken met FSV Mainz 05

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in