Home Nieuws Transferspel rond Cody Gakpo is begonnen: Twee Europese topclubs melden zich bij...

Transferspel rond Cody Gakpo is begonnen: Twee Europese topclubs melden zich bij zaakwaarnemer Gakpo

5946
0

Cody Gakpo lijkt aan zijn laatste maanden als PSV speler bezig te zijn. De aanvaller staat op de radar van talloze Europese topclubs.

Die topclubs lijken nu ook concreet te zijn voor de aanvaller want het Eindhovens Dagblad meldt dat de zaakwaarnemer van Gakpo zich hebben gemeld met de mededeling over de concrete interesse. PSV kan flink garen gaan spinnen bij de aanstaande transfer van Gakpo want door de interesse van meerdere topclubs zal de prijs alleen maar worden opgedreven, zo denkt het Eindhovens Dagblad.

Gakpo moet komende zomer het transferrecord gaan breken voor PSV want daar lijkt de transfersom voor Cody Gakpo wel op af te gaan stevenen. Volgens het ED lijkt een transfersom van boven de veertig miljoen euro ‘absoluut haalbaar’, gezien de interesse van het buitenland. The Athletic schreef deze week dat onder meer Liverpool, Arsenal, Bayern München en FC Barcelona interesse hebben en dat zal zich moeten gaan uitwijzen komende weken. Het Eindhovens Dagblad meldt nu dat er bronnen rondom de speler zijn dat er twee clubs met zeer concrete interesse zich hebben gemeld bij de zaakwaarnemer van Gakpo.

‘Verwacht wordt dat er zowel voor PSV als voor Gakpo zelf biedingen ontstaan die simpelweg niet te weigeren zijn’, aldus het Eindhovens Dagblad over de interesse vanuit de markt van Europese topclubs voor Cody Gakpo.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here