Home Nieuws Transferspecialist Romano meldt beweging Leeds United voor Gakpo: ‘Meer clubs in de...

Transferspecialist Romano meldt beweging Leeds United voor Gakpo: ‘Meer clubs in de race’

4362
0

Cody Gakpo heeft nog enkele uren tijd om zijn gewenste tranfer naar welke Premier Leagueclub af te ronden.

Of het er nog van gaat komen valt nog te bezien maar volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano heeft ook Leeds United weer hernieuwde interesse voor Cody Gakpo. Southampton is momenteel het meest concreet voor Gakpo, maar een akkoord met PSV ligt er nog altijd niet. Leeds United heeft volgens Romano interesse om Gakpo over te nemen bij een vertrek van aanvaller Daniel James, die mogelijk woensdag of donderdag nog vertrekt uit Leeds.

Het wordt geen eenvoudige opgave voor Leeds om Gakpo in te lijven, meldt Romano via Twitter. Veel clubs strijden in de laatste dagen van de transferperiode om de handtekening van Gakpo, weet de Italiaan te melden. PSV verlangt nog altijd vijftig miljoen euro voor Gakpo en lijkt geenszins van plan dit bedrag te laten zakken Het is onduidelijk of Leeds bereid is een bod rond dat bedrag op tafel te leggen.

Southampton deed een bod van 40 miljoen euro inclusief bonussen maar dat is tot op heden nog niet het gewenste bedrag gebleken. Everton, Arsenal, Wolverhampton en Southampton, worden samen met Leeds United als gegadigde voor Cody Gakpo gezien. Manchester United lijkt te zijn afgehaakt voor Gakpo na een eerder éénmalig telefoontje.

Later meer.


Vorig artikelAnalyse Sky Sports over Cody Gakpo interesse Man United: United al sinds 2017 op zoek naar type Mané
Volgend artikelDe opvolging van Cody Gakpo: Dinamo Kiev aanvaller Viktor Tsygankov in beeld bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in