Home Nieuws Transfersom Lang richting 15 miljoen | ‘Het zou me erg verbazen als...

Transfersom Lang richting 15 miljoen | ‘Het zou me erg verbazen als PSV hem zou kopen’

3988
0

De eventuele transfer van Noa Lang naar PSV houdt de gemoederen niet alleen in Eindhoven bezig maar ook in Amsterdam.

De Amsterdammers worden ook in verband gebracht met een transfer van Noa lang maar de Amsterdamse club dient als nummer drie van de Eredivisie en daarmee Europa League deelnemer, ook op de financiele situatie te letten. De mogelijkheden in Amsterdam zijn dan ook beperkt geworden. De club uit de hoofdstad koest door de derde plaats af op een verlies van 100 miljoen euro en heeft een salarishuis wat uit zijn voegen dreigt te barsten.

Hoe dan ook, Noa Lang lijkt te staan voor een rentree in de Eredivisie en naar verluidt onderzoeken PSV en dus ook Ajax de mogelijkheden de aanvaller in te lijven. Vergeleken bij vorig jaar zomer kost Noa Lang een stuk minder want Club Brugge plakte vorig jaar een prijskaartje van ruim 25 miljoen euro op het hoofd van Lang. Het deed AC Milan besluiten de concrete interesse te laten varen. Ook nu wordt AC Milan genoemd als volgende bestemming voor Lang, die zelf oren heeft naar een transfer naar PSV.

Kan PSV Noa Lang eigenlijk wel betalen? Het Eindhovens Dagblad maakt melding van een transfersom van twaalf miljoen euro maar in Belgie spreekt men over een som van ruim vijftien miljoen euro. In Amsterdam is aanstaande vertrek van Lang uit Brugge ook een gespreksonderwerp geworden. Met name op de burelen van De Telegraaf verwacht men dat PSV Lang niet kan betalen en ook gene vijftien miljoen euro voor de aanvaller op tafel zal gaan leggen.

“Het is voor mij wel de hoogste tijd om weg te gaan in België, eerlijk is eerlijk. Ook alles eromheen. Het is echt tijd om weg te gaan. Misschien komt er wel iets verrassends aan, jullie gaan het zien. Ja, ik sta ook open voor een terugkeer naar Nederland, dat is zeker een mogelijkheid. Of het dan een topclub moet zijn in Nederland? Ja, dat wel”, wees hij concreet naar PSV.

Ajax watcher Mike Verweij van De Telegraaf zei gisteren over de vermeende belangstelling van Ajax voor Lang: “Er wordt overwogen om een bod op hem uit te brengen. Het zou niet heel verstandig zijn, want volgens mij hebben ze ondertussen 23 linksbuitens.”

Verweij gaat verder: “Dat hij die deur opengezet heeft verbaast me wel”, reageerde Verweij. “Het zou me ook heel erg verbazen als PSV hem zou kopen.” Vijftien miljoen is misschien betrekkelijk weinig voor Lang, maar of de Eindhovenaren die geldsom ook op kunnen hoesten. Dat is een enorme uitgave voor PSV. Daar komt bij dat Lang ook niet weinig zal verdienen bij Club Brugge”, aldus journalist Mike Verweij.


Vorig artikelDe carrière van Shurandy Sambo lijkt in een stroomversnelling te geraken
Volgend artikelPSV ziet talentvolle middenvelder én aanvoerder Jong PSV transfervrij vertrekken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in