Home Nieuws Transfersom Branthwaite dalende bij naderende degradatie, PSV lijkt jonge Brit te willen...

Transfersom Branthwaite dalende bij naderende degradatie, PSV lijkt jonge Brit te willen kopen van Everton

8195
0

Xavi Simons, Jarrad Branthwaite en Fábio Silva staan op de burelen van het Philips Stadion bovenaan de bekende wensenlijstjes.

PSV zou voor volgend seizoen dolgraag willen beschikken over het genoemde drietal. De club stelt veel in het werk om Jarrad Branthwaite en Fábio Silva te kunnen behouden en zou in het geval van de Engelse verdediger zelfs bereid zijn om een flinke transfersom op tafel te leggen.

Zowel Jarrad Branthwaite als Fábio Silva worden gehuurd van respectievelijk Everton en Wolverhampton. PSV lijkt hoog in te gaan zetten. Marco Timmer, PSV-watcher voor Voetbal International, zegt in de podcast Skiete Willy van Voetbal International, dat PSV inzet op nog een jaar huur wat betreft Fábio Silva. Er hangt een enorm prijskaartjes om de nek van de veelbelovende Portugees. Wolverhampton Wanderers lijkt niet voornemens de spits te laten vertrekken omdat inmiddels tal van clubs zich hebben gemeld voor de aanvaller. PSV lijkt wel zaken te willen doen met Everton om Jarrad Branthwaite over te nemen.

“Branthwaite is wel een speler die ze heel graag willen overnemen”, aldus Timmer. “Inmiddels moet je denken aan een bedrag van tussen de tien en de vijftien miljoen euro, maar ik begreep van zijn entourage dat hij iets minder wordt als Everton degradeert.”

De situatie van Silva is dus een andere situatie gezien de enorme transfersom die eerder is betaald aan FC Porto. “Silva willen ze liever nog een jaar huren, daar zijn ze wel gecharmeerd van. Maar hij is niet te koop, hij is echt veel te duur. Ik denk dat PSV liever het geld steekt in een jonge spits die kan rijpen achter Luuk de Jong, dan dat ze hem nog een jaar huren.”


Vorig artikelSir Bobby Robson en Guus Hiddink, Van Nistelrooij laat beide PSV iconen niet los
Volgend artikelVerwachte opstelling: Fábio Silva en Gutiérrez in de basis, Til én Sangaré reserve

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in