Home Nieuws Transfersom 37 miljoen euro | Transfer Sangaré naar Nottingham meest gelezen bericht...

Transfersom 37 miljoen euro | Transfer Sangaré naar Nottingham meest gelezen bericht in regionale krant

1955
0

In Nottingham is men maar wat blij met de komst van Ibrahim Sangaré naar Forest, zoals de club in de volksmond heet.

De fans van Nottingham Forest reageerden vrijdag in de loop van de dag dan ook razend enthousiast toen eenmaal bleek dat een transfer alsnog doorgang zou gaan vinden. Hun club wordt al ruim een jaar in verband gebracht met de ‘massive player from Dutch gigant PSV Eindhoven’, zoals de Engelse media de Ivoriaan steevast omschrijven.

En het is gelukt voor Nottingham. Na biedingen van 20 miljoen euro, 25 miljoen euro én een huurdeal zagen worden afgewezen, bleek het donderdagavond allemaal niet door te gaan, totdat Sangaré en zijn zaakwaarnemers er nog eens goed voor gingen zitten na een nieuw verhoogd bod. Alles geraakte daarna in een stroomversnelling.

In de loop van de vrijdagochtend bleek dat Nottingham Forest alsnog haar bod richting PSV weer iets verhoogd had, meldde de lokale krant NottinghamshireLive. PSV zou niet akkoord zijn gegaan met 35 miljoen euro maar bleef vasthouden aan de transfersom in de clausule, die door geheel Europa bekend was. PSV en Nottingham Forest zijn inmiddels uitgekomen op een transfersom van 37 miljoen euro, weet NottinghamshireLive te melden.

De fans van Nottingham reageerden zowel voor als na de officiele bekendmaking van de transfer louter enthousiast op de komst van de middenvelder, wiens naam al een jaar valt in de Engelse media. Vrijdag bleek in NottinghamshireLive dat het bericht over de komst van Sangaré naar The Reds, zoals de club uit Nottingham door lokale media steevast wordt omschreven, het meest gelezen artikel van het medium was.


Vorig artikelMatige afhandeling Burnley debet aan geannuleerde transfer Egan-Riley naar PSV
Volgend artikelWim Kieft haalt hard uit naar concurrentie PSV: ‘Bij PSV wordt de vlag gehesen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in