Home Nieuws Transfers in aantocht: ‘Dumfries moet naar Milaan, hij past perfect in het...

Transfers in aantocht: ‘Dumfries moet naar Milaan, hij past perfect in het 5-3-2 systeem van Inter’

1927
0

Hoe lang zijn Donyell Malen en Denzel Dumfries nog PSV’ers? Het heeft er alle schijn van dat PSV spoedig een aantal uitgaande transfers tegemoet kan zien.

Het gonst inmiddels van de geruchten waarbij enkele clubs meer dan serieus geïnteresseerd zijn in beide PSV’ers, die momenteel furore maken op het Europees Kampioenschap voetbal. Aad de Mos wordt in ieder geval enthousiast van de recente transfergeruchten en ziet Malen en Dumfries snel een stap maken.


De Mos kijkt vooruit en ziet Malen een gouden duo met Erling Braut Haaland gaan vormen bij Borussia Dortmund. In EK LIVE, de online talkshow van Voetbal International, reageert De Mos op de transfergeruchten rondom Donyell Malen en de analyticus wordt enthousiast van de genoemde combinatie. “Hij is goed in de kleine ruimte en heeft een hoge handelingssnelheid. Dortmund past dus goed bij hem. Met Haaland om hem heen, dat zou geweldig zijn”, aldus De Mos over Malen.

De Haagse trainer denkt ook dat er voor Dumfries deze zomer een flinke stap voorwaarts aan zit te komen. Everton en Internationale worden concreet genoemd voor Dumfries. Voor Dumfries lonkt een stap naar de Premier League of Serie A. Maandenlang was het AC Milan dat in verband werd gebracht met een transfer van Dumfries naar de Serie A maar die geruchten zijn inmiddels omgeslagen naar een nakende transfer van Dumfries naar stadgenoot FC Internazionale. Aad de Mos wordt er enthousiast van.

Over de interesse van Internazionale zegt Aad de Mos dan ook: “Direct doen!” Volgens De Mos is de aanvoerder van PSV heel geschikt voor het vaak gehanteerde 5-3-2 systeem van Inter, waarin hij als zogenaamde aanvallende en naar voren geschoven rechtsback kan fungeren. “Dat kan hij. Als hij het bij Oranje zo kan invullen, lukt dat bij Inter ook”, zegt de Mos In EK LIVE, de online talkshow van Voetbal International.


Facebook Comments Box