Home Nieuws Transferprognose Eindhovens Dagblad

Transferprognose Eindhovens Dagblad

13
0

Het Eindhovens Dagbad maakt zo tegen het einde van het seizoen een prognose op welke spelers PSV zullen verlaten en welke spelers zullen blijven. Het Eindhovens Dagblad maakt de balans op. Conclusie is dat Marcel Brands een drukke transferwindow tegemoet kan zien.

Het vertrek van Jetro Willems en Maxime Lestienne is bijna zeker. Tot dit rijtje behoren ook Adam Maher, Stijn Schaars, Menno Koch, Rai Vloet en Marcel Ritzmaier. Voor verdediger Koch en middenvelder Vloet is een verhuur ook een optie. PSV dient ook rekening houden met een vertrek van Jeffrey Bruma, Santiago Arias, Luciano Narsingh en Luuk de Jong. Mogelijk stalt PSV verdediger Jordy de Wijs elders bij een club uit de Eredivisie. Diverse Italiaanse topclubs houden de verrichtingen van Bruma en Moreno nauwlettend in de gaten.


PSV is niet voornemens om Hector Moreno en Andres Guardado van de hand te doen. Geïnteresseerde clubs moeten een ‘gigantische’ transfersom betalen voor het Mexicaanse duo. Tot het rijtje ‘waarschijnlijke blijvers’ behoren ook Jeroen Zoet, Florian Jozefzoon, Simon Poulsen en Luuk Koopmans. Het ED gaat er verder vanuit dat Davy Pröpper, Jorrit Hendrix, Joshua Brenet, Steven Bergwijn, Gaston Pereiro en Nicolas Isimat-Mirin zeker in Eindhoven blijven. Er wordt wel rekening gehouden met interesse voor Pröpper,


Facebook Comments