Home Nieuws Transfermarkt-update: Veerman stijgt flink in marktwaarde, Lang één van de 7 dalers

Transfermarkt-update: Veerman stijgt flink in marktwaarde, Lang één van de 7 dalers

11521
0

Verschillende spelers hebben dankzij een periodieke update van Transfermarkt hun marktwaardes bijgewerkt zien worden.

Stijgers
Joey Veerman kan terugkijken op een ijzersterk seizoen. De creatieveling is dan ook de grootste stijger. Veerman stijgt van 32 naar 40 miljoen euro en moet alleen Johan Bakayoko (45 miljoen) voor zich dulden qua hoogste marktwaarde in de selectie van PSV.

Belangrijk om te vermelden is dat het Duitse Transfermarkt geen gebruik maakt van een algoritme om transferwaarden te bepalen. In plaats daarvan calculeert het de marktwaarden van spelers op basis van discussies tussen gebruikers en market value admins van de site.

Bakayoko stijgt 5 miljoen euro, Jerdy Schouten 4 miljoen en is nu 28 miljoen euro waard. Zij zijn zeker niet de enige stijgers binnen de selectie. Malik Tillman (20 mil), die recent definitief overgenomen werd van Bayern München, is 3 miljoen euro meer waard geworden. Jordan Teze (18 miljoen euro) en Guus Til (12 miljoen euro) krijgen beiden een upgrade van 2 miljoen.

Toptalent Tygo Land gaat tot slot van 2 miljoen euro naar 3 miljoen, terwijl Ricardo Pepi ook een kleine opwaardering krijgt (van 11 naar 12 miljoen).

Dalers
In totaal zijn er ondanks het behalen van de landstitel toch 7 dalers. Hirving Lozano gaat van 18 miljoen euro naar 15 miljoen. Noa Lang is 2 miljoen minder waard. Hij moet na veel blessureleed genoegen nemen met een marktwaarde van 18 miljoen euro.

Verdediger Armando Obispo gaat van 4,5 miljoen euro naar 3,5. André Ramalho (2,5 miljoen euro) en Patrick van Aanholt (2 miljoen euro) zijn 500.000 euro gezakt. Richard Ledezma zakt 100.000 euro en is nog 9 ton waard. De derde doelman Boy Waterman zakt iets, hij daalt van 75.000 naar 50.000 euro.

 

 


Vorig artikelESPN onthult top 10 grootste Eredivisie-blunders | Boscagli te zien in compilatie
Volgend artikelGaat PSV op zoek naar een nieuwe linksback? 8 buitenlandse opties op een rij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in