Home Nieuws Simons, Sangaré en Veerman vertegenwoordigen 91 miljoen euro aan waarde voor PSV

Simons, Sangaré en Veerman vertegenwoordigen 91 miljoen euro aan waarde voor PSV

12770
1

De transferzomer in Eindhoven moet nog langzaam op gang komen maar zoals te doen gebruikelijk gonst het van de geruchten rond de bekende namen.

Het zal deze zomer vooral gaan over Xavi Simons, Ibrahim Sangaré en Joey Veerman als het over mogelijk uitgaande transfers gaat. Welke transfersommen zouden daarmee gemoeid zijn? PSV is voornemens Xavi Simons en Joey Veerman te behouden, waar de club wel open staat voor een transfer van Ibrahim Sangaré.

De bekende Duitse website Transfermarkt heeft vrijdagmiddag de marktwaardes van alle spelers uit de PSV selectie van een transfersom voorzien. Xavi Simons blijkt de meest waardevolle PSV’er te zijn, op de voet gevolgd door Ibrahim Sangaré.

Xavi Simons is afgelopen seizoen flink in waarde gestegen. Het supertalent vertegenwoordigt momenteel een transferwaarde van 40 miljoen euro, meldt Transfermarkt. Eerder in het kalenderjaar 2023 werd de waarde van Simons nog geschat op 30 miljoen euro. Ibrahim Sangaré is de nummer twee met een geschatte marktwaarde van 35 miljoen euro. Ook Joey Veerman is in waarde gestegen. De middenvelder werd eerder geschat op zo’n veertien miljoen euro en is gestegen naar een waarde van zestien miljoen euro. Althans, dat is de mening van Transfermarkt.

Johan Bakayoko zou momenteel tien miljoen euro waard zijn, denkt het medium. De totale marktwaarde van de PSV selectie zou momenteel 205,78 miljoen euro bedragen, waarvan Xavi Simons, Ibrahim Sangaré en Joey Veerman 91 miljoen euro weten te vertegenwoordigen.


Vorig artikelItaliaanse media verwachten vertrek Hirving Lozano bij Napoli, transfersom ‘slechts’ 15 miljoen euro
Volgend artikelWaarom de transfer van Noni Madueke onhoudbaar was: ‘Titel voor de winterstop verloren’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in