Home Nieuws ‘Vijfde keuze’ Gakpo maakt vele tongen los: ‘Alleen om Manchester United dwars...

‘Vijfde keuze’ Gakpo maakt vele tongen los: ‘Alleen om Manchester United dwars te zitten’

4907
0

Liverpool heeft inmiddels haar eerste wedstrijd met Cody Gakpo aan boord achter de rug.

De kersverse aankoop maakte nog geen deel uit van de selectie van de Reds maar desalniettemin is zijn komst ook in Liverpool het gesprek van de dag. De van PSV overgekomen aanvaller staat er in Engeland goed op maar heeft tegelijk ook nog veel te bewijzen.

Hoewel er veel enthousiasme heerst rond de miljoenentranfer van Gakpo naar Liverppol, vallen er links en rechts ook twijfels waar te nemen. Zo denkt voormalig Arsenal-middenvelder Paul Merson liet in een column van zich horen. Merson begrijpt de transfer niet en denkt dat Gakpo eigenlijk overbodig zal gaan worden in Liverpool. De criticaster is hard voor Liverpool en het transferbeleid.

‘Liverpool trekt Gakpo aan, maar ze hadden beter middenvelders kunnen halen’, begint Merson in zijn column in The Daily Star. Zal hij wel gaan spelen? Als iedereen fit is, denk ik dat hij de vijfde keuze in de aanvalslinie is. Voorin is Liverpool in de breedte waanzinnig sterk. Ze hebben Mo Salah, Darwin Nuñez, Luís Diaz, Diogo Jota en Roberto Firmino. En nu nog Gakpo erbij. Slechts drie van hen kunnen spelen. Dit voelt een beetje als een transfer die alleen is gedaan om Manchester United dwars te zitten. Zij probeerde hem te halen en dit houdt hen nu tegen.’

Merson ziet Liverpool afglijden en denkt dat dat men name komt omdat het middenveld over onvoldoende kwaliteiten beschikt. Of de visie van Merson klopt zullen we komende weken dan wel maanden gaan zien. Ondertussen maken Cody Gakpo en Liverpool zich op voor de uitwedstrijd tegen Brenford. Liverpool speelt om 18.30u tegen Brendford. De verwachting is dat Gakpo onderdeel van de wedstrijdselectie zal gaan uitmaken.


Vorig artikelAanvaller David Datro Fofana in beeld bij PSV middels mogelijke Chelsea constructie
Volgend artikelGakpo is geen PSV’er meer, PSV achterban meer dan trots: ‘Gakpo wordt topscorer WK2026’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in