Home Nieuws Transfer Veerman naar PSV valt slecht in Rotterdam: ‘Feyenoord heeft niet de...

Transfer Veerman naar PSV valt slecht in Rotterdam: ‘Feyenoord heeft niet de middelen van PSV’

3653
0

PSV heeft Joey Veerman inmiddels binnen en genoemde transfer is erg vlot verlopen afgelopen dagen.

Veerman deed dinsdag in het Philips Stadion uit de doeken dat PSV pas zondag voor het eerst sinds lange tijd weer contact wist op te nemen met Veerman, die vervolgens enthousiast was en snel wilde schakelen om PSV’er te kunnen worden. PSV schakelde snel door omdat Davy Pröpper zijn besluit had genomen.

Onder tussen baalt men in Rotterdam omdat Feyenoord concreet in de markt was voor Veerman. In Rotterdam baalt technisch directeur Arnesen van de situatie, waar ook Arne slot niet blij is met de gang van zaken. Financieel gezien schiet Feyenoord tekort, zo is inmiddels wel bekend.

Rik Elfrink zegt namens het Eindhovens Dagblad over Veerman en de snelle tranfer: “Pröpper is gestopt met voetballen en dat was voor PSV reden om heel snel te schakelen. Sangaré is de komende weken naar de Afrika Cup, dus ze moesten wel iets doen. Uiteindelijk hebben ze Veerman aangetrokken, die afgelopen zomer ook in beeld was. Toen kozen ze alleen voor Pröpper.”

Feyenoord wilde Veerman ook aantrekken, maar PSV heeft de transferstrijd volgens Elfrink overtuigend gewonnen op basis van de beschikbare financiële middelen. “Feyenoord had wel een bod gedaan, maar zij hebben niet de middelen die PSV heeft. PSV kon het bedrag ook snel afrekenen. Veerman had echt wel oren naar een Feyenoord-move, hij wilde naar een Nederlandse topclub. Daar hoort PSV uiteraard ook bij”, aldus Rik Elfrink over de snel afgeronde transfer.


Facebook Comments Box