Home Nieuws Transfer Steven Berghuis naar PSV zou transfer Steven Bergwijn naar Ajax tot...

Transfer Steven Berghuis naar PSV zou transfer Steven Bergwijn naar Ajax tot gevolg kunnen hebben

6537
0

Steven Berghuis staat volop in de belangstelling deze zomer. Een transfer lijkt aanstaande.

Feyenoorder Berghuis staat net als vorig seizoen ook opnieuw op de radar van PSV, Wolfsburg en Ajax. Dat meldt Valentijn Driessen van de Telegraaf. Een transfer van Berghuis lijkt deze zomer welhaast zeker temeer omdat de vaak trefzekere aanvaller een afkoopsom van 4 miljoen euro in zijn contract heeft staan.


Die afspraak heeft Steven Berghuis met Feyenoord gemaakt en dat betekent dus een transfer deze zomer. Berghuis staat inmiddels in de serieuze belangstelling van meerdere clubs, die een niveau hoger dan Feyenoord nastreven. De aanvaller is inmiddels met Oranje op trainingskamp en weet zich ook bij Oranje op een hoger niveau staande te houden. PSV houdt de situatie rond Berghuis nauwlettend in de gaten. De club staat in gereedheid om Berghuis van Feyenoord over te nemen maar heeft concurrentie van Wolfsburg, waar Mark van Bommel ook concreet is geworden om de aanvaller mee naar Wolfsburg te nemen.

Ondertussen lijkt ook Ajax in de markt voor Berghuis en dat betekent dat er twee clubs in de Eredivisie staan te trappelen om Berghuis van Feyenoord over te nemen. Een transfer naar Amsterdam lijkt op voorhand uitgesloten maar salaris technisch gezien, zou Berghuis zeker open kunnen staan voor een binnenlandse transfer omdat PSV en Ajax meer salaris betalen dan Feyenoord. Ondertussen wordt ook Steven Bergwijn in verband met gebracht met een transfer naar Amsterdam.

Mocht Steven Berghuis niet naar PSV of Wolfsburg verhuizen, komt de Feyenoorder in beeld in Amsterdam. Ondertussen schakelt Ajax door naar Steven Bergwijn, weet de Telegraaf te melden.

‘Steven Bergwijn staat met stip op een bij Ajax’, begint Driessen in de Telegraaf. ‘Ajax denkt Bergwijn voor 15 miljoen euro bij Tottenham Hotspur te kunnen ophalen maar de verwachting is dat Bergwijn 25 miljoen moet gaan kosten’, aldus Valentijn Driessen.


Facebook Comments