Home Nieuws Transfer RKC doelman Vaessen komt dichterbij na Duitse, Spaanse en Engelse interesse...

Transfer RKC doelman Vaessen komt dichterbij na Duitse, Spaanse en Engelse interesse voor Drommel

2196
0

Doelman Joël Drommel lijkt hard op weg te zijn naar een vertrek bij PSV.

De interesse in zijn diensten komt langzaam op gang, nadat de doelman eerder al zijn wensen op meer speeltijd bekend maakte. Drommel lijkt nu voor zijn kansen onder Peter Bosz te willen gaan maar die uitspraken dienen meer als motivatie voor zichzelf dan dat dit een realistisch doel voor de doelman uit Bussum zal gaan worden.

De wegen van Joël Drommel en PSV zullen deze zomer normaal gesproken gaan scheiden tenzij er zich bijzondere omstandigheden gaan voordoen. Denk daarbij aan een blessure van de Argentijnse nummer één onze de lat of een onverwachte transfer van Walter Benítez. Er is inmiddels ook interesse voor Joël Drommel op gang gekomen. Interesse van buitenlandse clubs welteverstaan.

Waar Rik Elfrink van het Eindhovens Dagnlad meldt dat PSV zich nog niet bij RKC in Waalwijk heeft gemeld voor Etienne Vaessen, melden zowel De Telegraaf als FCUpdate dat Earnie Stewart de belangstelling van PSV juist wel bij RKC heeft gemeld.

De 27-jarige Vaessen heeft een sterk seizoen achter de rug bij RKC en kon al tekenen bij Vitesse, maar de club uit Arnhem kan niet aan de vraagprijs van 700.000 euro voor de doelman voldoen. Vaessen heeft nog een contract voor één jaar in het Mandemakers Stadion.

Volgens De Telegraaf geniet Joël Drommel interesse uit Spanje, Engeland en Duitsland en is een uitgaande transfer aanstaande.


Vorig artikelNoa Lang in Eindhoven | Beelden aankomst bij Topsupport
Volgend artikelNa 23 jaar verbreekt PSV Kezman-record met transfersom van 15 miljoen euro voor Noa Lang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in