Home Nieuws Transfer nadert voltooiing | Beelen hoopt op transfer naar PSV en ontbreekt...

Transfer nadert voltooiing | Beelen hoopt op transfer naar PSV en ontbreekt bij oefenduel PEC

2026
0

De op dit moment zeer gewilde PEC Zwolle verdediger Thomas Beelen heeft zich ondertussen uitgesproken over zijn toekomst.

De verdediger staat zoals bekend in de belangstelling van meerdere Eredivisielclubs. Zo dingen naast PSV ook Feyenoord en AZ naar zijn handtekening, waar FC Twente inmiddels omwille van financiële redenen is afgehaakt.

Volgens het Eindhovens Dagblad nadert de transfer van Thomas Beelen naar PSV met rasse schreden. PSV is dus dichtbij het aantrekken van Beelen. De verdediger heeft zijn keuze gemaakt en wil heel graag naar PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. ‘Ondanks dat de clubs nog geen akkoord hebben bereikt over een transfersom is de verwachting wel dat hij op vrijdag zal ontbreken als PEC Zwolle een oefenduel speelt. Dit om te voorkomen dat de transfer in gevaar komt’, schrijft de regionale krant over de situatie tussen PSV, Beelen en PEC Zwolle.

PSV lijkt overigens geenszins te willen voldaan aan de vraagprijs van PEC Zwolle. Zwolle wenst pas bij een bod van 3 miljoen over een verkoop van haar toptalent te praten maar PSV denkt aan maximaal 2,5 miljoen euro voor Beelen. De verwachting is dat PEC Zwolle nog wel water bij de wijn gaat doen.

Wat voor speler haalt PSV binnen in een selectie waar dringend behoefte is aan defensieve versterking? Beelen kan aan de rechterkant van de defensie spelen.Althans, dat is normaal gesproken de insteek. Dat betekent tegelijkertijd stevige concurrentie want nog steeds staan André Ramalho, Timo Baumgartl en Jordan Teze onder contract. Wel is de verwachting dat één of twee van genoemde spelers deze transferperiode nog zullen gaan vertrekken uit Eindhoven.


Vorig artikelNa 23 jaar verbreekt PSV Kezman-record met transfersom van 15 miljoen euro voor Noa Lang
Volgend artikelZo kondigt PSV definitieve transfer dolblije en opgeluchte Amerikaan aan: ‘Ontzettend blij’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in