Home Nieuws Transfer Mario Götze naar Benfica lijkt niet door te gaan, langer verblijf...

Transfer Mario Götze naar Benfica lijkt niet door te gaan, langer verblijf bij PSV realistisch

3779
0

Mario Götze is nog altijd een gewilde speler op de internationale transfermarkt. Voorlopig is de Duitser nog gewoon PSV’er.

En daar blijft het mogelijk bij want een transfer van PSV naar Benfica is hoogst onzeker geworden. Media in Portugal melden dat Benfica en het management van de Duitser in een impasse dreigen te geraken. Dat zou volgens Portugese media betekenen dat de eerder zeker lijkende transfer op klappen staat.

Götze is voor een gelimiteerde transfersom van vier miljoen euro op te halen bij PSV. Portugese media als Record en A Bola melden zaterdag echter dat Benfica toch is gaan twijfelen. Dat zou van doen hebben met de financiële eisen van Götze, die bij PSV al ‘alles bij elkaar boven de drie miljoen euro’ verdiende, zoals het Eindhovens Dagblad recent wist te melden.

Volgens de laatste berichtgeving uit Portugal dreigt de transfer alsnog te worden afgeblazen en is een langer verblijf bij PSV steeds realistischer te noemen. Zoals het er nu naar uitziet, zal de Duitse middenvelder op 20 juni op de eerste training onder Ruud van Nistelrooij verschijnen. Götze ligt nog tot medio 2024 vast in Eindhoven.


Vorig artikelUitgelekt: Eerste beelden nieuwe uitshirt
Volgend artikelJordan Teze is zelfkritisch na Wales – Nederland maar blijft overtuigd van WK deelname

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in