Home Nieuws Franse journalist: Transfer Ibrahim Sangaré naar PSG gaat niet door

Franse journalist: Transfer Ibrahim Sangaré naar PSG gaat niet door

3094
0

Enkele weken terug leken Ibrahim Sangaré en Paris Saint-Germain op een akkoord af te stevenen.

De middenvelder uit Ivoorkust leek nagenoeg rond te zijn met de Parijse miljoenenformatie maar daarna werd het stil rond de Parijse club en rond Ibrahim Sangaré. De tranfer lijkt inmiddels te zijn afgeblazen. Dat meldt de journalist Achille Ash van ondermeer @IdF1Officiel en @BeurFM via zijn Twitteraccount. Dat mag best opmerkelijk worden genoemd gezien de eerdere ontwikkelingen.

Ibrahim Sangaré zal dus naar verwachting komende zomer niet de overstap maken naar Paris Saint-Germain. De club uit Parijs heeft zich om niet-sportieve redenen teruggetrokken, meldt Ash. Het is bekend dat het erg onrustig is rond PSG, dat mogelijk één van de komende dagen of in ieder geval deze week, de zittende trainer de laan uit zal sturen.

Begin mei was er al sprake van een naderend akkoord. Dat meldde het Franse Sports Zone en Le Parisien. Beide media wisten te melden dat er al een akkoord tussen Ibrahim Sangaré en PSG bleek te zijn. Echter meldt Franse journalist Achille Ash nu dat Paris Saint-Germain zich plots terug heeft getrokken van de onderhandelingen. Wat de precieze reden is, is niet bekend maar sportieve redenen lijken ten grondslag te liggen aan het afketsen van de transfer.

Toch is de kans dat Sangaré PSV gaat verlaten in de zomer vrij groot. Vorige transferperiode werd een overgang naar Chelsea nog geblokkeerd, maar nu lijkt ook PSV open te staan voor een vertrek van de middenvelder. De vaste transfersom ligt nog altijd op 37,5 miljoen euro.


Vorig artikelHakim Ziyech al dan niet naar PSV? Verwijzingen naar Götze en Guardado | ‘Zou vooral niets uitsluiten’
Volgend artikelCollegialiteit | ‘Opnieuw assistent worden zou een trap na zijn aan Van Nistelrooij’ of gaf Rutten al een trap na?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in