Home Nieuws Transfer Gakpo krijgt vermoedelijk na Rangers zijn beslag, PSV wenst 50 miljoen...

Transfer Gakpo krijgt vermoedelijk na Rangers zijn beslag, PSV wenst 50 miljoen euro plus bonussen

2999
0

PSV – Rangers FC staat voor woensdagavond op de agenda en tot die wedstrijd zal er rond Cody Gakpo niets gaan gebeuren.

De club is voornemens om geen actie te ondernemen alvorens duidelijk is in welk UEFA toernooi PSV zal gaan uitkomen. Ondertussen heeft PSV een nieuw verbeterend contract voor Gakpo in de maak. De aanvaller is al persoonlijk akkoord met Manchester United dus het heeft er alle schijn van dat Gakpo PSV zal gaan verlaten.

Daar zal wel een stevige transfersom tegenover staan, die het clubrecord zal gaan verbreken. Manchester United heeft zich nog niet gemeld bij PSV. Daar komt deze week mogelijk verandering in. PSV eist minstens vijftig miljoen euro en hoopt via bonusssen nog meer geld te ontvangen voor de reserve-aanvoerder. Volgens het Eindhovens Dagblad is er sprake van een persoonlijk akkoord’ met de Engelse club. Alleen een medische keuring en dus de onderhandelingen over de transfersom staan een deal nog in de weg.

PSV speelt woensdagavond om 21.00 uur de return tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League. Zoals de vlag er nu bijhangt zal de inmiddels veel besproken aanstaande transfer in de dagen na de return tegen de Schotten zijn beslag gaan krijgen.


Vorig artikelCody Gakpo persoonlijk akkoord met Manchester United, ook Everton wil Gakpo
Volgend artikelDe Mos adviseert PSV en kijkt naar AZ: ‘Gakpo meteen verkopen, PSV heeft de opvolger in huis’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in