Home Nieuws Transfer Dumfries lijkt door ‘Lukaku miljoenen’ aanstaande, armlastig Inter biedt 15 miljoen...

Transfer Dumfries lijkt door ‘Lukaku miljoenen’ aanstaande, armlastig Inter biedt 15 miljoen euro

7069
0

Iedere speler wil in een van de grote competities spelen. Het zijn zogenaamd de grootste clubs van Europa. U kent het rijtje vast wel uit uit uw hoofd.

Het rijtje clubs als FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Internazionale en zo nog meer clubs. Allen een grote aanhang, een groot stadion en grootse plannen voor de toekomst en allen hebben ze als gemende deler dat de huishouding totaal uit balans is en er feitelijk niets kan voordat er een speler verkocht wordt. Louter door een rijke Engelse club die met de geldbuidel gaat rammelen gloort en voor Denzel Dumfries een transfer naar een club uit het rijtje genoemde clubs.

Het heeft er namelijk alle schijn van dat Denzel Dumfries snel zijn gewenste transfer en stap naar het buitenland kan gaan maken. Dankzij het rijke Chelsea kan Inter uit Milaan weer de transfermarkt op en heeft de club weer wat te besteden.
Denzel Dumfries is dus ‘onderweg’ naar de blauw-zwarte brigade uit Milaan, kunnen we welhaast concluderen. Ook voor het zogenaamd ‘grote’ FC Internazionale geldt dat het een armlastige club is.

De prijs die PSV voor haar aanvoerder wenst te ontvangen komt momenteel in de buurt van het bedrag wat Internazionale wenst te betalen. Italiaanse media weten te melden dat Inter inmiddels een bod van 15 miljoen euro op Dumfries heeft uitgebracht en dat beide partijen daardoor op een bedrag van rond de 18 miljoen euro zullen gaan uitkomen gezien de vraagprijs van 20 miljoen euro.

Louter financiële problemen van de club uit Milaan verhinderde afgelopen maanden doorpakken. De vraagprijs vanuit Eindhoven voor haar voormalig aanvoerder was de club uit Milaan te gortig maar PSV bleef stug vasthouden aan de gewenste som. De nieuwe situatie heeft natuurlijk van doen met de aanstaande transfer van Romelu Lukaku naar Chelsea, die nagenoeg rond is. Nu heeft de kampioen van Italië de mogelijkheden wel om PSV het gewenste bedrag te betalen. Dumfries zou de eerste keuze zijn om de rechtsback-positie te versterken.

Volgens Corriere dello Sport hoopt Internazionale in de komende week de transfer al af te kunnen ronden. Het zou een bod uit willen brengen van 15 miljoen euro, waarbij PSV minstens 20 miljoen wil ontvangen voor de aanvoerder van afgelopen seizoen. Italiaanse media verwachten dat PSV en Internazionale op een som van rond de 18 miljoen euro exclusief bonussen gaan uitkomen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here