Home Nieuws Transfer Donyell Malen naar Dortmund kwestie van dagen, transfersom lijkt hoger uit...

Transfer Donyell Malen naar Dortmund kwestie van dagen, transfersom lijkt hoger uit te vallen

6903
0

Een miljoenentransfer is aanstaande. Die conclusie kunnen we wel trekken.

De overstap van Donyell Malen naar Borussia Dortmund is nog niet in kannen en kruiken. Ondermeer Mino raiola moet zijn deel nog afhandig maken van PSV en Dortmund maar overall is de verwachting dat er snel witte rook zal volgen.

In de verschillende Duitse media roert Dortmund directeur Zorc zich over de prijs die PSV hanteert maar de club lijkt voet bij stuk te houden wat de transfersom aangaat. Het Eindhovens Dagblad meldt in ieder geval dat de transfer van Donyell Malen naar Borussia Dortmund steeds dichterbij komt. Dortmund is momenteel ook de enige club die concreet geïnteresseerd is in Malen.

Op de achtergrond houdt Liverpool de ontwikkelingen in de gaten maar concreet lijkt de club van Jurgen Klopp nog niet te zijn. In de media werd volop gespeculeerd over een transfersom tussen de 25 en 28 miljoen euro, maar dit lijkt uiteindelijk hoger uit te vallen voor PSV. Hoeveel precies is nog onduidelijk maar een som richting de 35 miljoen euro kan niet worden uitgesloten.

Het is bovendien ook nog onbekend wat de netto-opbrengst voor PSV zal gaan worden. Dit is afhankelijk van de clausules die worden afgesproken met zaakwaarnemer Mino Raiola. Bovendien zal in totaal 2,5 procent van de transfersom afgestaan moeten worden aan Ajax en Arsenal als opleidingsvergoeding voor de jaren dat Donyell Malen voor deze clubs speelde.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here