Home Nieuws Transfer Charles De Ketelaere naar PSV stap dichterbij, AC Milan zet in...

Transfer Charles De Ketelaere naar PSV stap dichterbij, AC Milan zet in op vertrek Belgische aanvaller

8206
0

Er lijkt in Italië beweging te komen rond de Belgische aanvaller Charles De Ketelaere.

PSV is al weken in de weer met de komst van de nog jonge Belgische nummer tien, die ook op de flanken uit de voeten kan. Volgens meerdere Italiaanse media ziet het er naar uit dat Charles De Ketelaere op huurbasis beschikbaar komt. Op korte termijn welteverstaan.

De Milanese club lijkt niet echt meer te geloven in een revival van de 22-jarige Belg, die zelf wekenlang juist wel voor zijn kans bij Milan wilde gaan. De Ketelaere maakte ook onderdeel uit van de selectie die in de Verenigde Staten een serie oefenwedstrijden weet af te werken.

De Ketelaere geldt als de natuurlijke opvolger van Xavi Simons. Earnie Stewart ziet in de aanvaller van AC Milan de nieuwe ‘tien’, al kan Noa Lang daar ook uitstekend uit de voeten. Andersom kan De Ketelaere ook weer als links- of rechtsbuiten van waarde zijn.

De naam van De Ketelaere circuleert al enkele weken nadrukkelijk. Vooralsnog leek een transfer onwaarschijnlijk, omdat AC Milan lang leek in zou zetten op een definitief vertrek van de Belgische middenvelder. De Milanese club heeft een jaar geleden zelf veel te veel betaald voor de aanvaller, waar het nu met met terugwerkende kracht de rekening voor gepresenteerd krijgt. Naast PSV zijn er clubs in de markt voor de nog jonge Belg.

Inmiddels stuurt AC Milan aan op een huurtransfer en dat is inmiddels aan De Ketelaere medegedeeld. Italiaanse kranten melden dat AC Milan aankomende week een beslissing wenst te nemen over de Belg.

In Nederland maakt inmiddels ook het Eindhovens Dagblad melding van mogelijke stappen in het proces om Charles De Ketelaere over te nemen van AC Milan. Het zou in eerste instantie gaan om een huurtransfer met optie tot koop.

De regionale krant weet ook te melden dat PSV deze week weer hard getrokken heeft aan de komst van de gewilde Belg. Aldus, vooralsnog positieve ontwikkelingen vanuit Milaan, waar transfertarget Charles De Ketelaere dichterbij lijkt te komen voor PSV.


Vorig artikelAnalist Mulder heeft feitenkennis niet op orde | Guus Til jaar na dato van miljoenendeal onderwerp van gesprek
Volgend artikelJordan Teze in de nadrukkelijke belangstelling van tal van clubs uit Spanje, Frankrijk en Duitsland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in