Home Nieuws Transfer Aster Vranckx naar Fiorentina onzeker, Belgische middenvelder nog steeds in beeld...

Transfer Aster Vranckx naar Fiorentina onzeker, Belgische middenvelder nog steeds in beeld bij PSV

2352
0

PSV heeft nog altijd interesse in de Belgische middenvelder Aster Vranckx van Vfl Wolfsburg, die op weg zou zijn naar Italie.

Afgelopen dagen werd duidelijk dat een vertrek naar Serie A-club Fiorentina nagenoeg rond zou zijn maar er lijkt een kink in de kabel gekomen te zijn. Vranckx leek al op weg naar de medische keuring in Florence maar niets is minder waar. De transfer is inmiddels onzeker geworden en zou weleens kunnen afketsen.

Volgens berichtgevingen van Sacha Tavolieri van de Belgische afdeling van RMC Sport is de transfer onzeker geworden. De middenvelder van VfL Wolfsburg is dan ook nog altijd in beeld bij PSV, maar komt pas daadwerkelijk in beeld in de vorm van onderhandelingen met Wolfsburg, op het moment dat Ibrahim Sangaré daadwerkelijk gaat vertrekken uit Eindhoven. Ibrahim Sangaré lijkt bij PSV te blijven omwille van het feit dat clubs niet doorpakken en de vaste transfersom van 37,5 miljoen euro niet op tafel leggen.

Afgelopen week wist de Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio en Tavolieri te melden dat Vranckx op weg zou zijn naar Fiorentina en de medische keuring in Florence. De Italiaanse club zou zeven miljoen euro overmaken voor de Belgische middenvelder, die een contract van vier seizoenen zou gaan ondertekenen. Eerder werd er nog gesproken over een transfersom van12 miljoen euro voor Vranckx.

De middenvelder van Wolfsburg en tevens international van Belgie sprak al meerdere keren zijn voorkeur uit voor een transfer naar PSV. PSV zal de interesse in Vranckx pas doorzetten op het moment dat de Ivoriaanse middenvelder verkocht is. Wolfsburg is in ieder geval bereid om de Belgische middenvelder te laten vertrekken na de gewenste binnen gehaalde versterking.

Wolfsburg kocht Lovro Majer van Stade Rennes. Aster Vranckx zou naar verluidt een contractuele vaste transferclausule 12 miljoen euro in zijn contract hebben staan. Earnest Stewart bevestigde al meermaals de interesse in de Belgische speler: “We zijn zeker geïnteresseerd in hem”, zei Stewart eerder over de jonge Belgische middenvelder.


Vorig artikelEnthousiasme neemt toe na geruchten over terugkeer Hirving Lozano naar PSV
Volgend artikelESPN-analist niet bijster enthousiast over Johan Bakayoko en geeft PSV transferadvies

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in