Home Nieuws Transfer Adam Maher aanstaande

Transfer Adam Maher aanstaande

30
0

PSV en met name de supporters, zijn bijna verlost van Adam Maher. De bedeesde middenvelder gaat PSV zo goed als zeker verlaten en het gros van de fans is daar niet rouwig om.

PSV werkt mee aan een transfer, aldus Toon Gerbrands. “Of er in zijn geval sprake is van kapitaalsvernietiging? Ik moet in dit geval oppassen wat ik zeg, want ik zat toen aan de andere kant van de tafel. Ik heb hem zelf van AZ verkocht aan PSV”, stelt Gerbrands in gesprek met ELF Voetbal Magazine“Toen ik hier kwam, was Adam al een tijd bezig, ik heb hem niet vanaf dag één meegemaakt. Maar één ding is helder: hij zat in een lastige situatie, want hij speelde bijna niet dat wilde hij o zo graag.”

Maher verloor afgelopen seizoen de concurrentiestrijd van onder meer Jorrit Hendrix. “Zo gaat dat bij een topclub”, zegt Gerbrands. “Maar misschien brengt hij het bij een volgende club wel en valt het kwartje op zijn plek. Ik ben blij dat hij desondanks zijn aandeel heeft gehad in het prolongeren van de landstitel”, houdt Gerbrands het positief.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here