Home Nieuws Trainer Rodgers mist sterspeler Vardy maar ziet kwetsbaar PSV: ‘Ze krijgen veel...

Trainer Rodgers mist sterspeler Vardy maar ziet kwetsbaar PSV: ‘Ze krijgen veel doelpunten tegen’

343
0

Leicester City en PSV gaan donderdagavond om 21u beginnen aan een typisch voetbalgevecht tussen een middenmoter uit de Premier League en een topclub uit de Eredivisie.

Leicester manager Rodgers voorziet een zware wedstrijd maar hij heeft PSV goed geanalyseerd. Britse media weten dat Rodgers inmiddels om is wat het nieuwe UEFA toernooi aangaat. In een eerder stadium van de Conference League groepswedstrijden, gaf Rodgers aan het toernooi niet te kennen en daardoor niet op waarde te kunnen schatten.

Die insteek heeft hij inmiddels losgelaten en de focus ligt nu op de halve finale. Daarvoor zal PSV eerst aan de kant moeten worden gezet. ‘PSV heeft voorin de allergevaarlijkste spelers staan’, weet Rodgers meteen te vertellen. De manager is op zijn hoede voor de frontlinie van nummer twee van de Eredivisie. ‘Ze hebben een goede spits. En daarnaast nog geweldige vleugelspelers staan.’

Toch ziet Rodgers kansen voor zijn ploeg want Rodgers ziet een kwetsbare PSV defensie. ‘Ze maken echt heel veel doelpunten, maar krijgen er ook veel tegen. We moeten dat uitbuiten in de heenwedstrijd. Ze spelen met een herkenbare identiteit. Het zal dus een mooi gevecht worden’, aldus de manager van Leicester City, die eerder al trachtte Noni Madueke naar Leicester te halen.

Rodgers en Liecester City moeten wel sterspeler Jamie Vardy missen. De topscorer van Leicester, rijkelijk beloond met een jaarinkomen van 8 miljoen euro, ontbreekt door een blessure. Het is een flinke streep door de rekening van Rodgers. Al heeft-ie met Kelechi Iheanacho een uitstekend alternatief. De Nigeriaan scoorde afgelopen weekend nog tegen Manchester United.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here