Home Nieuws Trainer Lens zag indrukwekkende week PSV met lede ogen aan: ‘Ze scoren...

Trainer Lens zag indrukwekkende week PSV met lede ogen aan: ‘Ze scoren 5 keer tegen Ajax’

914
0

Tegenstander Racing Club de Lens arriveerde dinsdagmiddag in Eindhoven. De club is in vergelijking met PSV een groentje in Europa en dus leek men onder de indruk van alles wat op de club af kwam dinsdag.

Dat gold niet in de laatste plaats voor de trainer van de Franse club. RC Lens-trainer Franck Haise is onder de indruk van het Philips Stadion maar ook wat PSV sinds de eerste wedstrijd in de Champions League heeft laten zien in de Eredivisie. PSV won sinds het 1-1 gelijkspel van twee weken geleden met 5-2 van Ajax en met 6-0 op bezoek bij Heracles Almelo. De trainer van Lens zag PSV eenvoudig 11 keer scoren in een week tijd en dat blijkt indruk te maken in het noorden van Frankrijk. Men beseft dat het aanvallende gevaar van PSV uit alle hoeken afkomstig is.

‘Sinds onze eerste confrontatie heeft PSV zijn aanvallende kracht bewezen met elf goals in twee wedstrijden. En dat gevaar komt overal vandaan’, sprak Haise tijdens het persmoment tegenover de Franse regionale krant Voix du Nord. De Franse club verwacht dan ook een zware avond in het Philips Stadion.

‘We zullen goed moeten verdedigen. In de eerste helft van het heenduel kregen we het ook moeilijk, toen we dat niet deden’, weet Haise. ‘Maar het zal ook belangrijk zijn om onder hun druk vandaan te komen, om zo gebruik te maken van de ruimtes.’

Haise verdiepte zich in de Europese historie van PSV. ‘Hier bij PSV waren ook heel grote spelers en trainers die veel prijzen hebben gewonnen. Het is een grote club, die weet wat het is om in de Europese competities te spelen. Maar wat er ook gebeurt, er zijn hierna nog twee wedstrijden te gaan. Het klopt dat we geen slechte uitgangspositie hebben, maar we kunnen het nog beter maken. Dat we nu al vijf punten hebben, hadden niet veel mensen verwacht’, aldus de trainer van PSV’s tegenstander Racing Club de Lens.


Vorig artikelAnalisten kijken vooruit naar Feyenoord – PSV en vrezen voor titelrace: ‘Ze spelen als een tierelier’
Volgend artikelGeïrriteerde Afellay begrijpt nog altijd niets van ontslag Anwar El Ghazi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in