Home Nieuws Trainer en technisch manager Nice weer eens over beleid: ‘Pablo is een...

Trainer en technisch manager Nice weer eens over beleid: ‘Pablo is een hele mooie ontdekking’

732
0

Pablo Rosario is sinds een goede week speler van Nice. De middenvelder kent een erg goede start bij de club uit Zuid-Frankrijk.

Hoewel Rosario erg welkom is in de Franse badplaats zag het er ook even naar uit dat er juist niet zoveel prijs op zijn aanwezigheid werd gesteld. Er zou namelijk onenigheid geweest zijn over het te voeren beleid van de club en dus zouden bepaalde transfers niet gewenst zijn. Een conflict tussen de trainer en de technisch manager dreigde te ontstaan maar het liep toch anders. Inmiddels is de trainer van de club uit Nice blij met de komst van Rosario.

De middenvelder is pas een week in training in de Zuid-Franse badplaats maar Rosario maakte dusdanig veel indruk dat een basisplaats in het verschiet lag. En zo geschiedde afgelopen weekend. Na afloop zorgde het louter voor tevreden gezichten.

Rosario speelde de eerste wedstrijd in Ligue 1 meteen vanaf het begin mee. Na afloop van de wedstrijd werd Rosario zelfs tot Man of the Match verkozen. De voormalig PSV aanvoerder vormde samen met Khéphren Thuram, de zoon van voormalig Frans international Lilian Thuram, het middenveld van de Franse nummer negen van vorig seizoen.

Na afloop kreeg Rosario lovende kritieken van de technische staf en zijn medespelers. Nice-trainer Christophe Galtier is maar wat blij met de inbreng van Rosario. De coach zei over Rosario: ‘Hij heeft het goed gedaan. Pablo zit ook al in het ritme omdat hij de voorbereiding bij PSV heeft meegemaakt’, aldus Galtier in gesprek met Nice-Matin.

‘Pablo is een hele mooie ontdekking van Julien Fournier. Voor velen was hij voor zijn komst nog een onbekende. Maar hij is een aangename verrassing’, zei Galtier over Rosario.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here