Home Nieuws Trainer en spelers Sturm Graz onder de indruk: ‘PSV kan ver komen...

Trainer en spelers Sturm Graz onder de indruk: ‘PSV kan ver komen in de Champions League’

1347
0

Bij Sturm Graz telt men de zegeningen na afloop van het tweeluik tegen PSV. De Oostenrijkse club is deelnemer aan de Europa League na de uitschakeling tegen PSV.

Het veiligstellen van Europees voetbal bleek belangrijk te zijn voor de kleine club uit Oostenrijk en dat is gelukt. Wel incasseerde Sturm Graz maar liefst zeven treffers tegen PSV en dat steekt toch bij de verschillende spelers en de trainer van Sturm Graz, die vorige week na de nederlaag in het Philips Stadion al zei dat PSV het beste team was waar hij als trainer in de vier jaar bij Sturm Graz tegen had gespeeld.

Trainer Christian Ilzer stelt dat zijn ploeg het maximale heeft bereikt tegen PSV. “We hadden onze momenten vandaag, maar we hebben ze niet aan het wankelen gebracht”, zei Ilzer tegen de Oostenrijkse krant Die Kronen Zeitung.

“Toen we het momentum kwijtraakten, liet PSV meteen zijn klasse zien. In de Oostenrijkse Bundesliga zullen we waarschijnlijk geen goals tegen krijgen in deze twee situaties, maar PSV straft het direct af”, wijst de trainer naar de doelpunten van Joey Veerman en Luuk de Jong.

Oostenrijkse spelers waren over 180 bezien onder de indruk van het spel van PSV. De verschillende spelers van Sturm Graz noemden PSV na afloop van de wedstrijd een ‘ploeg van wereldklasse.’ Gazibegovic denkt zelfs dat PSV wel eens ver kan komen in de Champions League, liet hij optekenen door Die Kronen Zeitung.

Sturm Graz-aanvoerder Stefan Hierländer sluit zich aan bij de woorden van Ilzer. “Ons doel was om een reactie te laten zien op de wedstrijd van vorige week. PSV is een team van wereldklasse, dus je ziet de kwaliteit die ze hebben. In het eerste half uur speelden we goed. Ik denk dat we goed hebben gereageerd, maar het verschil bleef duidelijk. We gaven de doelpunten te makkelijk weg, dat wordt op dit niveau afgestraft”, aldus de aanvoerder van Sturm Graz.


Vorig artikelTalentvolle spits Fode Fofana naar Willem II, zelf opgeleide aanvaller krijgt gewenste transfer
Volgend artikelVertrek Hirving Lozano bij Napoli aanstaande, Napoli blijft pijlen richten op Johan Bakayoko

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in