Home Nieuws Toulouse middenvelder Sangaré cancelde Southampton voor transfer naar PSV

Toulouse middenvelder Sangaré cancelde Southampton voor transfer naar PSV

3256
0

PSV zal spoedig de komst van Ibrahim Sangaré aankondigen.

Daarmee troeft Premier League-club Southampton af want de Engelse club dacht al rond te zijn met de middenvelder van Toulouse. De interesse van PSV deed Sangaré anders besluiten.

Dat schrijft De Telegraaf zaterdagmorgen. Volgens Telesport ging Southampton woensdag uit van een akkoord met Sangaré, maar PSV bleef doorgaan om Sangaré te overtuigen voor PSV te kiezen.

De middenvelder is al in Nederland en wordt zaterdag a meteen medisch gekeurd door PSV. Met de transfer zou een bedrag van negen miljoen euro gemoeid zijn.

Sangaré kan worden gezien als een aangaande topspeler. De middenvelder heeft al drie seizoenen in de Ligue 1 achter zijn naam staan en werd eerder al in verband gebracht met clubs uit Duitsland en Engeland.

Ook Arsenal werd genoemd maar het was Southampton wat werk van de transfer maakte. Tot dat PSV roet in het eten gooide en de international zijn zinnen op een transfer naar Eindhoven wist te zetten.

PSV geeft Southampton daarmee het nakijken. Vorig seizoen was de Ivoriaanse international goed voor acht doelpunten in 25 wedstrijden. Hij ligt nog tot het einde van het seizoen vast in Frankrijk.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here