Home Nieuws Tottenham, Leicester en Wolverhampton lijken concreet te worden maar PSV heeft geen...

Tottenham, Leicester en Wolverhampton lijken concreet te worden maar PSV heeft geen prijs voor Madueke

8937
0

Met nog een dag of 10 voor de boeg tot het sluiten van de internationale transfermarkt, zullen er nog genoeg PSV transfers gaan plaatsvinden.

De vraag is natuurlijk welke inkomende en uitgaande transfers de achterban van de club nog kan verwachten. PSV wenst bijvoorbeeld Noni Madueke aan zijn contract te houden en zal niet mee werken aan een vertrek. Toch lijken er in Engelad clubs concreet te gaan worden voor Madueke. Welk effect heeft dat op de prijs voor Madueke of is er geen prijs voor Madueke?

Sky Sports meldt dat Tottenham Hotspur, Leicester City en Wolverhampton Wanderers de verrichtingen van Madueke nauwlettend volgen en overwegen te bieden op de Engelse vleugelspeler. Het Eindhovens Dagblad meldt daarover: ‘PSV wil hem niet verkopen en er is ‘geen vraagprijs’.

‘Wie hem toch wil kopen, moet zoveel bieden dat dat standpunt verandert’, zegt clubwatcher Rik Elfrink over Noni Madueke. ‘Een bod dat met een 3 begint, zal daarvoor niet voldoende zijn.’

Vooralsnog lijkt het er dus op dat PSV geen prijs heeft voor Noni Madueke maar als Engelse clubs fors gaan bieden, kan er nu eenmaal veel gaan verschuiven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here